KuriózumGyönyörű karácsonyi dallal ünnepeltek sztárjaink szenteste, könnyeket csal az ember szemébe

Gyönyörű karácsonyi dallal ünnepeltek sztárjaink szenteste, könnyeket csal az ember szemébe

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szenteste sem maradt el a Duna TV-n a Csináljuk a fesztivált! című nagyszabású műsor, ahol hazai sztárjaink magyar karácsonyi dalokkal lepték meg a közönséget.

A műsorban Balázs AndreaBalázs KláriKorda GyörgyFeke PálFrenreisz Károly és Nagy Bogi közös produkcióban adta elő a Karácsony – Az ünnep című dalt.

A dal nagy népszerűségnek örvendett a közösségi médiában, megannyi lájkot és hozzászólást kapott. Imádják a rajongók.

“Imádtam minden egyes mozzanatát. Akinek vannak érzései nekik nem volt nehéz megkönnyezni ezt a csodálatos produkciót. Köszönet érte. Boldog karácsonyt” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

“Csodálatos estét varázsolt elénk a Duna TV. Nagyon színvonalas műsor volt remek kitűnő fellepőkkel, énekesekkel, színészekkel, a Gyermek kórusok közreműködésével, a gyerekek voltak a HAB a tortán, egyedül voltam, néha pityeregtem, de nagyon jól szórakoztam. Köszönöm a DUNA TV-nek ezt a szép estét és minden fellépőnek. GRATULÁLOK” – fogalmazott egy másik.

„Ez a műsor csodálatosan fejlődik… le a kalappal azoknak akik ezt így építik, finomítják és természetesen a közreműködőknek szintén. A Háromkirályok produkció és még jó néhány egyértelműen világszínvonalú volt… és az sem véletlen, hogy itt szólok hozzá, hiszen a záró produkció… egy tisztelgésnek is tekinthető az előadók, a zeneszerzők, a szövegírók, és valamennyi közreműködő előtt, de a karácsony, az elhunytak ugyanígy jelen voltak mint ahogy szerencsére mi nézők, hallgatók is…” – mondta el egy harmadik.

„Nagyon színvonalas, csodálatos, fantasztikus,. Gratulálok hozzá és köszönöm szépen. Könnyeket csal az ember szemébe” – írta egy másik.

Fotó: MTVA/YouTube

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek