KuriózumFontos felhívást tett közzé Sebestyén Balázs: erre kéri a követőit

Fontos felhívást tett közzé Sebestyén Balázs: erre kéri a követőit

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Filantropikum.com is csatlakozik Sebestyén Balázs felhívásához.

Összefogásra buzdít Sebestyén Balázs Facebook-oldalán, aki egy szomorú esetre hívja fel a követői, rajongói figyelmét: egy nagymama egyedül neveli négy unokáját, minden nap azért küzd, hogy a gyerekek élete teljes és boldog legyen.

Balázs, akárcsak sokan mások (a felhívás a Facebookon és Instagramon is megjelent, a Filantropikum.com Instagram Storyban is megosztotta a felhívást), arra kéri az embereket, segítsenek a nagyin, hogy biztosítani tudja unokáinak a megélhetést és az iskoláztatásukat.

„Kedves Hallgatóink, Facebook és Insta követőink, sms íróink és Mindenki aki velünk van, volt és remélhetőleg lesz a jövőben is!

El sem tudjuk Nektek mondani, hogy mennyire hálásak vagyunk azért, hogy amikor kellett mindig összefogtatok, és Veletek együtt segítettünk a nehéz sorsú családokon, gyerekeken, és felnőtteken. Most újra arra kérünk Titeket, hogy ha lehetőségetek van rá, akár egy pici összeggel segítsetek annak a budapesti nagymamának, aki egyedül neveli négy kisunokáját és az iskoláztatás mellett a napi kiadások igencsak megnehezítik az életüket.

A nagyi napi küzdelmet folytat azért, hogy legalább a gyerekeknek sikerüljön majd megvalósítani az álmaikat és kitörni a mélyszegénységből. A legnagyobb unoka 11. osztályos gimnazista. Már évekkel ezelőtt kitalálta, hogy érettségi után építész szakra szeretne felvételizni és azóta is kitartóan készül erre a pályára. Három kisebbik testvére 11, 10 és 14 évesek, két kislány és egy kisfiú, szintén nagyon szorgalmasak, ügyesek, korukat meghazudtoló kötelességtudattal rendelkeznek. A tanulás mellett otthon is nagyon sokat segítenek a nagymamájuknak.

Egy kicsi, de annál lelkesebb csoport már elindította a gyűjtést számukra és hozzájuk szeretnénk mi is csatlakozni! Az összegyűlt pénz egyenesen a családnak megy majd, ezért fontos, hogy a közlemenybe a “NAGYI” szót írjátok! A nagyiadomany@gmail.com címre írva pedig bővebb információt is kaphattok róluk. Ha a napi megélhetéshez szükséges összeg fölött sikerülne gyűjteni, akkor a fennmaradó pénzt a gyerekek további taníttatására tennék félre, mellyel egyben jövőjüket biztosítanák. Minden adomány számít, akár egyszeri segítségről, akár rendszeres utalásról legyen szó!”

„A család nevében köszönjük a támogatásokat és jövőre beszámolunk az összegyűjtött adományról!

Mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt kívánunk!️ – írta Sebestyén Balázs bejegyzésében.

Fotó: RTL Klub

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek