Férje elhagyta, kitették az otthonából, pár évre rá gyönyörű lakást épített, aminek bizonyos helyiségeit bérbe is adja!

2017-ben Eunice Otieng élete darabokra hullott; a férje rávette, hogy vegyenek fel kölcsönt, de mivel lakbérhátralékuk is volt, a tulajdonos kitette őket az utcára. A busiai nő négy évvel később sokak számára példakép lehet, ugyanis mostanra már nem csak föld-, hanem háztulajdonos is lett.

Ha valaki, azon a napon, amikor az élete romokban hevert, azt mondta volna Eunice Otieng-nek, hogy egy napon gazdag lesz, soha nem hitte volna el.

Számtalan megpróbáltatáson ment keresztül: a férje, akit anyagilag támogatott, egy másik nő miatt elhagyta el, és hatalmas tartozást hagyott rá. Miután ő és a kislánya nem tudták tovább fizetni a felhalmozódott lakbért, kilakoltatták az addigi otthonukból.

Eunice ápolónőként dolgozott, és úgy döntött, hogy bármi is történt addig, talpra áll, és a semmiből fogja újjáépíteni az életét.

“Nagyon kicsi volt a fizetésem, egyfolytában azon gondolkodtam, hogyan kezdjem újra az életet nulláról. Volt egy motorom, és napközben elkezdtem futárként dolgozni, a kórházban pedig éjszakai műszakot vállaltam. Az ápolói fizetésből törlesztettem a kölcsönt, és 2018-ra már összegyűlt annyi pénzem, hogy elkezdtem építeni egy házat” – mondta.

“Úgy döntöttem, hogy keményen fogok dolgozni a babámért, hogy a legjobbat adhassam neki. Keményen dolgoztam, elhatároztam, hogy megváltoztatom az életemet. Csak így tudtam befejezni a házat” – mondta Otieng.

A szorgalmas busia asszony az ötéves kislányának ajándékozta a bérleti díjakat, hogy valamiféleképpen kárpótolni tudja azt a fájdalmat, amelyet akkor éltek át, amikor kidobták őket a házukból.

“A ház bizonyos részeit bérbe adtuk, a pénzt pedig a lányomnak a számlájára gyűjtöttem, hogy felszárítsam a könnyeit. Nagyon sokat sírtunk, amikor kitettek a bérelt lakásunkból. Akkor megfogadtam, hogy jó életet biztosítok számára” – mondta a nő.Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.