A fénykereszt az egyik legerősebb gyógyító jelkép! Energetikai védelmet nyújt!

A kereszt az egyik legősibb szimbólum, gyakran alkalmazták őseink fájdalomcsillapításra, gyógyításra, a negatív energiák távoltartására. Egyszerűen csak felrajzolták a problémás testrészre, így nyerve energiát az ősi forrásból, kapcsolódva a gyógyító-teremtő energiákhoz.

Ezt a könnyen kezelhető energetikai eszközt bárhol alkalmazhatod, ha a következő problémákkal szembesülsz. A fehér fény tiszta, isteni energia!

Próbáld ki a fehér fény hatalmát: becsukott szemmel képzelj el egy tiszta fehér kereszt alakú fényt, amely közted, és a kollégád, főnököd, szomszédod stb. között húzódik, akivel éppen egy problémás helyzetben vagy. Nem fontos, hogy mekkora a kereszt mérete, lehet egészen kicsi, de akár embernagyságú is. Közben pedig a következőt mond magadban el egyszer, és határozottan, vagy, ha lehetőséged van rá, akkor félhangosan: “Ez a kereszt minden negatív energiai köteléktől mentesít, semmi rossz nem jut át hozzám”.

Megtörtént az energetikai védelem, figyeld és élvezd a hatást. Mosolyogva fogod nyugtázni a változást, a harag, és a ellenségeskedés szinte pillanatok alatt feloldódik, mindkét fél barátságosan fog közelíteni egymáshoz.

Milyen esetekben használhatom ezt az energetikai védelmet?

  • Amikor egy fárasztó előadásom van a munkában, hosszabb bemutatót kell tartanom, vagy egész napos összejövetel van (számomra a fárasztó azt jelenti, hogy valaki hosszan, és unalmasan beszél);
  • Amikor hazamegyek, fénykeresztet teszek a bejárati ajtóra, de mindezt alkalmazom akkor is, ha nyaralni megyünk, a szállodában, panzióban;
  • Amikor repülővel utazom, gondolatban 6 fénykeresztet teszek a repülő orrára, a hátára, 6-6-ot az oldalaira, a felső részére, és az aljára. Ugyanígy teszek mindahányszor autóba ülök;
  • Ha egy olyan étteremben eszem, ahol még nem jártam soha, fénykeresztet teszek az ételre;

Ezeken kívül bármilyen más helyzetben használhatod a fénykeresztet, amikor úgy érzed, hogy szükséged van a védelemre.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.