Tény, hogy az emberek nem rajonganak a csótányokért. Gusztustalannak tekintik azokat, azért, mert több veszélyes betegséget is terjesztenek. A veszélyes kémiai anyagok, amelyekkel a csótányokat irtják, a mi szervezetünkbe is bekerülhetnek.

Most kipróbálhatsz egy természetes megoldást erre a problémára, amely szervezetünkre nem ártalmas, és a csótányokat biztosan elpusztítja. Ez a módszer teljesen biztonságos és nem káros az egészségünkre. És természetesen, meghozza a várt hatást.

Egy tálba tegyél egy fél csésze porcukrot, fél csésze lisztet, fél csésze ledarált hagymát, negyed csésze zsiradékot, és kb 200 g szódabikarbonát.

Adj hozzá vizet, hogy elérd a megfelelő állagot, ahhoz, hogy kis golyócskákat tudjál göngyölni belőle. Ezeket helyezd a szobák, konyha sarkaiba.

A következő lépés: csak várd az eredményt!

Egy pár napig naponta cseréld a golyócskákat, így biztos lehetsz abban, hogy nemcsak a csótányoktól szabadultál meg végleg, hanem a veszélyes vegyszerektől is!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.