KuriózumEzt hagyd magad mögött 2019-ben, hogy boldog éved legyen!

Ezt hagyd magad mögött 2019-ben, hogy boldog éved legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezektől az érzésektől, dolgoktól szabadulj meg 2019-ben, hogy boldog éved lehessen!

A boldogság mindannyiunkban ott rejtőzik, csak tudni kell előcsalogatni, felismerni, és utat engedni neki. A következőkben arról lesz szó, hogy mely dolgokat, érzéseket, helyzeteket kell kerülni, hogy 2019 egy sokkal jobb év legyen, mint amilyen a mögöttünk lévő esztendő volt.

1. Emberek, akik miatt rosszul érzed magad

2019-ben egy percet se tölts olyan ember társaságában, akit nem kedvelsz, aki rossz hatással van rád, aki lehúz, akitől félsz és aki elrabolja a pozitív energiádat. A szakítás, konfrontáció lelki nehézséggel jár, de boldogságod érdekében cselekednek kell.

2. Panaszkodás, siránkozás

Miért foglalkoznál olyan dolgokkal, amire nincs hatásod, amit nem tudsz befolyásolni. Tedd azt, ami a legjobb neked, gondolj pozitív dolgokra, és ne hagyd, hogy az elmédet elárasszak a panaszkodó, negatív érzések.

3. Szabadulj meg a kontrollmániádtól

Képtelenség mindig, mindent irányítani. Az életben mindig lesznek olyan történések, amelyeket nem tudsz befolyásolni, ezért dőlj hátra, és lazíts. A boldogság nem jelent tökéletességet.

4. Önvádaskodás

A múlt miatt nem teheted tönkre a jelenedet. Foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek örömet okoznak neked. Teljesen fölösleges hibáztatnod magad a múlt miatt, mert attól még nem változik meg az, ami egyszer megtörtént. Tekints előre és érezd jól magad.

5. Ne halassz el semmit

Ha valamit igazán szeretnél megtenni, akkor ne halászgasd a dolgot. Egyszerűen azért, mert ezzel visszafojtod az érzéseidet, a vágyadat, ami ellentmond a természet törvényeinek. Légy bátor, céltudatos és határozott, ami a terveidet illeti.

6. Ne fecséreld az energiádat arra, hogy megváltoztass másokat

Ne feledd, a világ nem körülötted forog, így azzal törődj, hogy te miként tudod a saját életedet jobbá tenni, azon nem érdemes gondolkodni, hogy másokat hogy változtass meg, mert egyrészt úgy sem fog sikerülni, másrészt, teljesen fölösleges idő- és energia pocsékolás. 2019-ben figyelj magadra, csak magadra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek