KuriózumEzt gondolják a pszichológusok a tetovált nőkről

Ezt gondolják a pszichológusok a tetovált nőkről

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az utóbbi időben fénykorát éli a tetoválás, és a városi legenda szerint, azok a nők, akik ezzel rendelkeznek sokkal nyitottabbak lehetnek szerelmi téren.

Ennek igazolására egy tanulmányt végeztek, mely során a kutatók, tizenegy, 20 év körüli önkéntest küldött ki a Brittany-i strandra: a fiatal nők előbb tetoválás nélkül, majd ideiglenes tetoválással feküdtek ki a napra. A kísérlet célja az volt, hogy megfigyeljék, a férfiak mennyire szólítják le ismerkedés céljából a tetoválással rendelkező hölgyeket!

Az alanyok feladata első körben az volt, hogy tetoválás nélkül, egy törülközőn feküdve olvasást színleljenek, de ne kezdeményezzenek beszélgetést. Ebben az esetben, átlagban 11 férfi kezdeményezett beszélgetést a hölgyekkel.

Amikor azonban a hölgyek egy ideiglenes pillangó alakú tetoválással feküdtek ki a napra olvasni, a kezdeményező férfiak száma hirtelen 26-ra ugrott. Az utólag megkérdezett férfiak 20%-a, azt nyilatkozta, hogy nagyobb esélyt látott a tetovált lányokkal való ismerkedésre, sőt 28%-uk az első találkozás alkalmával történő testi kapcsolatot is remélt.

Ez a tanulmány rávilágít tehát arra, hogy bár egy tetovált nő erős személyiséget rejthet magában, mégis vonzóbb a férfiak többsége számára.

Egy másik tanulmány melynek alanyai 60 tetoválás nélküli és 28 tetovált felnőtt volt, azzal a következtetéssel zárult, hogy a tetovált személyeket, sokkal nagyobb mértékű szexuális aktivitás jellemezte, mint tetoválatlan társaikat.

A hölgyek véleménye ezzel a kérdéssel kapcsolatosan, mely szerint aktívabbak-e ezen a téren a tetovált nők, vagy sem, azonban inkább a “nem” válasz felé hajlik. Hiszen sokuk szerint, a tetoválást is, akár a fülbevalók, láncok vagy testékszerek használatát, általában a mindenkori divat diktálja, és ez egyáltalán nem kapcsolható egy adott személy intim szokásaihoz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek