Ezt az 5 furcsa dolgot észleled, ha véletlenül kinyílik a Harmadik Szem csakrád!

A Harmadik Szem egy olyan fontos energetikai pont, amely a szemnek láthatatlan dolgokba enged betekintést. A homlok közepén, a szemöldököktől nagyjából 1 cm magasságban található Harmadik Szem tojásdad alakú, és a Lélek Kapujának tekintik. A Harmadik Szem megnyílásával az érzékelés egy magasabb szintjét tapasztalhatjuk, amely a tudatosság és a spiritualitás jegyeit hordozza.

Sokan úgy vélik, hogy a Harmadik Szemmel akár telepatikus úton is kommunikálhatunk, lelkeket és szellemeket láthatunk, és üzeneteket kaphatunk a felsőbb eröktől.

H.P. Blavatsky, a „Theosophy” nevezetű tanok vezetője szerint a Harmadik Szem csakrája sokáig látható volt, ám idővel ez összezsugorodott és az emberi szemnek láthatatlanná vált. Azonban újra kinyithatjuk, ha sikerül bizonyos szabályoknak eleget tennünk, ezért is lehetséges az, hogy egyes emberek különös dolgokat tapasztalnak, mikor véletlenül kinyílik a Harmadik Szem csakrájuk. A Harmadik Szem csakrájának megnyitását különböző spirituális technikákkal, rengeteg meditációval és az energiaszintünk megemelésével érhetjük el. Ha sikerül, változásokat tapasztalhatunk: jelentkezhet fejfájás, de a hallást és a szaglást is befolyásolja.

De hogyan is veheted észre, ha a Harmadik Szem csakrád működésbe lépett? Vizsgáld meg ezeket a jeleket:

1. Másképp „látod” a színeket és a fényeket

Nem hiába van benne a Harmadik Szem nevében a szem szó. A csakra működését úgy képzeljük el, mintha beindulna a 6-ik érzékünk. A színek élénkebbekké válnak és furcsa szagokat is észlelhetünk. Sőt akár nem létező dolgokat is láthatunk. Mind ezek egyből jelentkezhetnek, ha véletlenül kinyílik a Harmadik Szem csakrája.

2. Az álmok élénké, furcsává válnak, és ez az alvásra is kihatással van

Ez az egyik legfeltűnőbb jele a csakra megnyílásának. Az érzékelésed sokkal fokozottabbá válik, és az álmaid nagyon életszerűnek tűnnek. Furcsa érzések, jelenetek, szituációk nehezítik a pihentető alvást, ezért nagyon sokan gyógyszeres megoldást választanak a problémára.

3. Fejfájás, furcsa elnehezítő érzés

Mind ezeket a csakrák között lévő egyensúlyhiány váltja ki. Mikor a Harmadik Szem megnyílik, az energiaegyensúly felborul és a többi csakra nem képes megfelelően működni. Csakratisztítással, meditálással, energetikai gyakorlatokkal lehet javítani a helyzeten.

4. A valóság már nem is tűnik annyira valóságosnak

A Harmadik Szem kinyílása után úgy érezheted, mintha a mindennapjaidat egy fotelből néznéd végig. A valóság hirtelen álomszerűnek tűnik, és úgy érzed semmi sem számít. Ez azért van, mert a csakra azt szeretné, ha sokkal inkább a felső világban történő dolgokra és energiákra figyelnél.

5. Megváltoznak az emberi kapcsolataid

Ez is a nagyobb fokú érzékelésnek tudható be. Amit eddig igaznak gondoltál, arról most már te saját magad is megállapíthatod, hogy hamis. A Harmadik Szemmel sokkal jobban ráérzel az igazságra és rengeteg dologra rájöhetsz, amelyek eddig rejtve voltak a kapcsolataidra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top