KuriózumEzért olyan nehéz elengedni valakit, aki nem szeret bennünket

Ezért olyan nehéz elengedni valakit, aki nem szeret bennünket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezért olyan nehéz megszakítani egy olyan emberrel a kapcsolatot, aki nem viszonozza az érzéseinket!

Ezért olyan nehéz elengedni valakit, aki nem szeret bennünket

Az érzelmek, a vágyak olykor kifürkészhetetlenek, és sokszor nem értjük, hogy miért vonzódunk olyan személyekhez, akik láthatóan értésünkre adták, hogy nem akarnak velünk szorosabb, akár közelebbi kapcsolatot kialakítani.

Most következzen 3 ok, ami miatt valaki nehezen képes megszakítani egy olyan emberrel a kapcsolatot, aki nem szereti viszont őt.

1. Ha az illető a lelkitársad

Nehéz helyzetben vagy, ha olyan emberbe vagy szerelmes, aki a lelkitársad. Ha ez az illető nem viszonozza az érzéseidet, rendkívül megterhelő időszak előtt állhatsz. Amit ilyenkor tehetsz, hogy időt adsz magadnak, légy türelmes, ne kapkodj és ne nyomulj.

Ha viszont a másik személy továbbra is levegőnek néz, akkor próbáld elterelni a figyelmedet valamivel, találj új hobbit, vagy ha más megoldás nincs, költözz más városba, országba.

2. Ha leragadsz a múltnál és nem tudsz a jelenre figyelni

A párod szakít veled, mert elmúltak az érzései irántad, de te mégis ragaszkodsz hozzá, nem tudod elengedni, annak ellenére, hogy már több hete, hogy elköltözött. Ennek hátterében az állhat, hogy még mindig a múltban élsz. Ne az emlékeid határozzák meg az életedet, te ennél többet érdemelsz.

3. Ha attól félsz, hogy egyedül maradsz

Ilyenkor úgy gondolkozol, hogy az sem számít, ha nem szeret a párod, a lényeg az, hogy ne maradj egyedül. Azonban ez egy eléggé megalázó helyzet. Ha egy ideig szenvedsz is egyedül, hosszútávon sokkal egészségesebb, ha egyedül élhetsz, minthogy egy olyan emberrel lakj egy fedél alatt, aki már nem szeret.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek