KuriózumEzért olyan fontos életév a 28-as, az 56-os és a 84-es egy...

Ezért olyan fontos életév a 28-as, az 56-os és a 84-es egy ember életében!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ebben az összefüggésben a 28., az 56. és a 84. életév mindannyiunk számára meghatározó pillanatokat jelent.

A csillagok szerint, csak az első ciklus végén, azaz 28 éves korban válunk teljesen éretté. E ciklus során felfedezzük önmagunkat, és hasznos készségek sokaságát fejlesztjük és sajátítjuk el.

A második ciklus 28 éves kor után kezdődik és 56 éves korunkra fejeződik be. Ebben a ciklusban személyiségünk, létezésének igazi csúcsát éri el. Az első ciklus során felhalmozott ötleteket, meggyőződéseket és készségeket a gyakorlatba ültetjük, de jobban tudatában kerülünk saját szerepünket és céljainkat. Ebben az időszakban az ember sok bölcsességre tehet szert, nagy magaslatokat érhet el életének minden területén, és megvalósíthatja minden álmát és a kitűzött céljait.

A harmadik ciklus 56 éves kortól kezdődik és legfeljebb 84 éves korunkig tart. Ebben az időszakban már nem aggódunk az anyagiak miatt, inkább a spiritualitásra kerül a hangsúly. Ekkor már példát tudunk nyújtani a társadalom többi tagjának, akik továbbra is még saját magukat keresik.

A csodálat tárgyává válunk, mivel ebben a korban már megszabadulunk az erős ösztönöktől, amelyek irányítottak eddig bennünket, és természetesen az előítéleteinktől is, amelyek néha eltávolítottak bennünket saját értékrendszerünktől. De mindez nem fogja megakadályozni a kíváncsiságunkat. Ugyanolyan nyitottak maradunk az új dolgok befogadására, mint régen.

Igen, ezeket a meghatározó korszakokat megélve sikerül majd teljes mértékben hitelessé válnunk.

Ha elérjük a 84 éves kort, és még mindig hordozzuk magunkkal a múltbéli sajnálatos terheket, nem szabad kétségbeesnünk! Ugyanis ezeken keresztül fejlődhetünk, változhatunk, és jobbakká válhatunk!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek