KuriózumEzért nem képes a férfiak többsége megbirkózni egy erős nő szeretetével!

Ezért nem képes a férfiak többsége megbirkózni egy erős nő szeretetével!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy erős nő számára nincs idő a játékra, ezért ha életünk leggyönyörűbb szerelmét szeretnénk megélni, akkor mérjünk egy erős nőbe beleszeretni.

Ezért nem képes a férfiak többsége megbirkózni egy erős nő szeretetével!

Az erős nő ugyanis már nagyon sok mindenen átment, ezért az átélt harcok és fájdalmak különlegessé tették őt. Neki már sikerült legyőznie az útját álló akadályokat, de ugyanakkor megtanulta a megbocsátás művészetét is.

Nézzük mégis miért jelent a férfiak számára nehézséget egy erős nő jelenléte?

Egy erős nő nem érzi szükségét, hogy a férfi meghódítsa őt! Ha adott esetben találkozik egy számára tetsző férfival, nem jelent akadályt részéről megtenni az első lépést egy kezdődő kapcsolat érdekében.

Egy erős nő mindig tisztában van azzal, hogy mit szeretne! Ennek érdekében, egy olyan párra van szüksége, aki hozzá hasonlóan erős, vannak álmai és komoly tervei a jövőt illetőleg. Egy független nő, mindig a tisztesség és a becsületesség mentén szereti alakítani párkapcsolatát.

A függetlenség nagyon fontos számára! Nem szereti, ha lépten-nyomon ellenőrzik, hiszen egy kapcsolatban is fontos számára függetlenségének megtartása. A fontos döntéseket természetesen párjával együtt hozza meg, de ez nem azt jelent, hogy feladja magánéletét. Éppen ellenkezőleg, nagyobb szükség van saját térre, mint valaha.

Egy erős nőnek olyan erős férfira van szüksége, aki ugyanakkor nem titkolja sebezhetőségét! A sebezhetőség olyan tulajdonság, melyet nem szívesen vállal fel egy férfi sem, mert ettől gyengébbnek tűnhetnek mások szemében. Az erős nő azonban nem bánja, ha a mellette lévő férfi néha megszabadulva álarcaitól, látszani engedi sebezhetőségét, érzelmeit, elmondva lelkének panaszait.

Egy erős nő intenzíven szereti élni az életét! Ezért olyan férfira vágyik, aki teljes mértékben megbízik benne és hajlandó vele együtt erőteljesen megélni az élet minden pillanatát. Mert szerinte, az élet minden napja egy kihívás, egy új kaland, melyet teljes mértékben ki kell használni, meg kell élni.

Az erős nőnek egy őszinte férfira van szüksége! Számára az őszinteség rendkívül fontos, és nem alkuszik meg e téren, hiszen véleménye szerint egy kapcsolatot nem lehet hazugságokra építeni.

Az erős nő képes a feltétel nélküli szeretetre! Abban a pillanatban, amikor szíve úgy érzi, hogy érdemes érzelmileg befektetni egy kapcsolatban, ő mindent megtesz, hogy kimutassa a szeretetét.

Egy erős nő megmutatja számunkra, kik is vagyunk valójában! Szembesíti párját hibáival, de ugyanakkor meggyőzi őt arról, hogy ezeket ő maga is fogadja el. Ezt sok férfi inkább titokban tartaná, hiszen adott esetben kellemetlen lehet hibáink beismerése.

Mindezek tudatában, ha a legszebb szerelmet szeretnénk átélni, merjünk beleszeretni az erős nőbe, ha a sors úgy hozza.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek