KuriózumEzért boldogabbak a nők a szakítás után!

Ezért boldogabbak a nők a szakítás után!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha nő vagy, és nemrég váltál, vagy szakítottál a pároddal, ne szomorkodj, mert a tudomány emberei szerint egy kapcsolatból kilépő nő nagyobb eséllyel fog rátalálni később az igazira, arra a férfira, akivel teljes mértékben boldog lehet.

Ezért boldogabbak a nők a szakítás után!

Szabadság és függetlenség

Ez azért lehetséges, mert egy szingli, magabiztos nőt sokkal nehezebb meghódítani, ezért annak a férfinak valóban a legjobbnak kell lennie, aki ezzel megpróbálkozik, mert különben ez az erős nő nem fog szóba állni vele, nem fogja az életét egy szélhámos férfira pazarolni.

A független nő mérlegel: megnézi azt, hogy milyen férfival éri meg összekötni az életét, amelyben boldog lehet, vagy netán megnehezíti a helyzetét, sőt veszélybe sodorja az egzisztenciáját.

Több ideje jut mások segítésére

Egy egyedülálló nő képes odafigyelni a mellette élőkre, több ideje jut a rászorulók segítésére, ami pozitív életérzéssel tölti el, és azt érezheti, hogy fontos a munkája, és megbecsülik, tisztelik azért, amit tesz.

Nem utolsó sorban egy egyedülálló nő már tud reálisan gondolkodni, nem esik a naivitás csapdájába, nem dől be minden bájos, hódító mondatnak, ezért sokkal kisebb a csalódás esélye.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek