A nyári napforduló, valamint a június 24-én kialakuló Újhold új energiákat fog hozni az életedben, ezért készülj fel a jóra, az örömteli pillanatokra!

Ezeket a pozitív energiákat hozza magában a nyári napforduló!

Az északi féltekén júniusban következik be az a pont, mikor a leghosszabb a nappal, és legrövidebb az éjszaka. Ezen időszakban a fény, a maszkulin energiák érvényesülnek, amikor minden külső tér kiteljesedik.

A déli féltekén éppen az ellenkező folyamatok zajlanak, itt a nappal a legrövidebb, az éjszaka meg a leghosszabb. A sötétség, a feminin energiák érvényesülnek, amikor a belső terek teljesülnek ki.

Bárhol is élj, a napforduló hatását érezni fogod. Az Anyatermészet megmutatja az utat számodra, hogy mire kell a következő időszakban a hangsúlyt fektetned. Ha az északi féltekén élsz, akkor itt az idő a cselekvő energiáid beüzemeltetésének, hiszen a fény mutatja az irányt. Ha a déli féltekén élsz, akkor a pihenésre, a befele fordulásra kell koncentrálnod.

Az Újhold – Újhold a Rák jegyében! Az Univerzum most mindenkit megjutalmaz!

Az Újhold abban segít, hogy tisztábban lásd a világot, a körülötted lévő dolgokat. Erőt ad az újrakezdéshez, a fejlődéshez a gondolatok gyakorlatba való ültetéséhez. Pozitív energiaáramlásokra számíthatsz, azt is lehetne mondani, hogy egy időre a Mennyország leköltözik a Földre.

A legfontosabb cél az életedben, hogy hiteles és őszinte légy magadhoz, hogy hallgass a szívedre és azt az utat járd be, amire mindig is vágytál. Ez egy remek időszak lesz, amikor számot vethetsz eddig életednek, átgondolhatod a cselekedeteidet, eddigi döntéseidet, és ha készek vannak a tervek, akkor ideje nekifognod azok megvalósításának.

Elérkezett az idő, hogy nagyot álmodj és hogy az álomból valóság váljon. Törekedj a lelked megerősítésére, és ha ez sikerül, nagyszerű utazásban lesz részed.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.