Egyesek váratlan ajándékban részesülhetnek, mások pedig hálát érezhetnek azért, mert kigyógyultak egy súlyos betegségből, vagy megoldódott egy kellemetlen problémájuk. Ezt hozza magával a Rák jegyében kialakuló Újhold!

Újhold a Rák jegyében! Az Univerzum most mindenkit megjutalmaz!

Ha a Rák csillagjegyhez tartozol, akkor a következő periódus ideális lesz számodra, hogy a rég dédelgetett álmaidat valóra váltsd, és azokat a célokat, amelyeket el szerettél volna érni, most elérhesd. Az életed pozitív energiákkal telik fel, jobban fogod értékelni a párodat, a szeretteidet, és hálás leszel mindazért, ami megadatott neked,

Az Újholdban lévő Rák hatására a régi barátaiddal, ismerőseiddel ismét remek kapcsolatba kerülsz, éljenek ezek az emberek a világ másik pontján. A társas kapcsolataid remekül fognak alakulni a következő hetekben, és a párkapcsolatod is komolyabb szintre léphet.

A tervek most valósággá válhatnak

Itt az idő, hogy rég dédelgetett terveid a megvalósítás szintjére emeld, és elérkezik az idő ahhoz is, hogy rendezd a viszonyod a családtagjaiddal, barátaiddal. Ha Föld elemhez tartozol, akkor a természet több pozitív energiával lát el, így ennek köszönhetően számos új ötleted támadhat, ami hozzájárul az életed gazdagabbá tételéhez.

Az Univerzum segítő ereje

Ha kifogástalanul elvégzed a munkádat, június 23-a után kellemes dolgokban, meglepetésben lesz részed, elismerésre tehetsz szert, ami úgy az anyagi, mint a lelki életedre pozitív kihatással lesz.

Amennyiben az elmúlt időszakban egészségügyi problémákkal küzdöttél, most itt van az ideje a gyógyulásnak.

A Rákban lévő Újhold a Nap és a Hold fúziójaként alakul ki. Így most eljött az ideje annak, hogy új dolgokba kezdj bele, és közben törekedj a megértésre, az elfogadásra, a megbocsátásra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.