Napi LikeEz a csapat úgy énekli el John Lennon dalát, mint eddig senki...

Ez a csapat úgy énekli el John Lennon dalát, mint eddig senki más. Könnyeket csal a szemedbe!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Mindenki ismeri John Lennon „Imagine” című dalát, de a Pentatonix ezt egyedi módon dolgozta fel, egy olyan erőteljes üzenettel, amelyet mindenki szívre vehet! A hangjuk, Lennon dalszövegével párosítva, olyan hangzást ad a dalnak, amelyet, az életben legalább egyszer mindenkinek hallania kell.

Lennon „Imagine” dalát az ihlette, hogy egy olyan világot próbált elképzelni, ahol csak béke van, és nem létezik az emberek közötti megkülönböztetés. A dalszöveget 1971 májusában írta, és ugyanazon év októberében megjelent a dal. Azonnal sláger lett belőle. Megjelenése óta számtalan énekes és együttes énekelte el a dalt, a szeretet és elfogadás üzenetének továbbadása reményében. A Pentatonix megnyugtató dallamai is ennek a fényében születtek!

Az együttes úgy adja elő Lennon slágerét, hogy közben különböző jeleket tartanak a kezükben, amelyek a dalszöveg lényegére, üzenetére utalnak! Nem számít ki vagy, miben hiszel, vagy kit szeretsz, mindannyian emberek vagyunk, akik megérdemlik a tiszteletet, kedvességet és jóságot. Az együttérzés, amit egymás iránt tanúsítunk, csak jobbá teszi a világot!

Hallgasd meg a Pentatonix feldolgozását! Nyomd meg a Lejátszás gombot! Lehet szükséged lesz zsebkendőre, hogy végighallgasd ezt a csodálatos dalt!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek