KuriózumEz az a 6 szó, ami akár az egész sorsodat megváltoztathatja!

Ez az a 6 szó, ami akár az egész sorsodat megváltoztathatja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szavak, melyek képesek megváltoztatni a sorsunkat!

Van egy egyszerű módja annak, hogy éltünkbe bevonzhassuk a vidámságot, a harmóniát, a szerelmet, a jóllétet, a szerencsét és a gazdagságot. Ehhez nem szükséges átböngésznünk egy könyvtárnyi motivációs irodalmat arról, hogy hogyan kezdjünk új életet, hogyan tanuljuk meg szeretni önmagunkat ahhoz, hogy sikeres emberekké válhassunk.

Mindössze csak néhány szót kell ismernünk, és a fenti dolgok valósággá válhatnak számunkra is! Ezek azok a szavak, melyeket tudatosan, érzelemmel tele és sok alázattal kell ismételgetnünk a nap bármely szakában. Ha módunkban áll, lehetőleg ezekkel a szavakkal keljünk és feküdjünk: „Szerelem. Egészség. Gazdagság. Jólét. Bőség. Siker.”

Ezt már olvastad? Megdöbbentő kísérlet – Így viselkedik a vízkristály a Szeretlek, Köszönöm szavakra!

Azt kérdezed: ”hogyan működhet ez?” Nem szükséges tucatnyi magyarázat és indoklás erre a „varázslatra”!

Ha szeretnél egy új életet, melyről mindig is álmodtál, tele áldással, melyet megérdemelsz, hát ez most fog elkezdődni! Csak próbáld meg és látni fogod, hogy a szerelem, az egészség, a pénz, a jólét és a siker körülvesz majd téged.

Ugyanis nem számít, hogy egy új otthont szeretnél-e, vagy azt hogy egészségesebb legyél, ez a módszer jól működik az élet bármely területén.

Az egyetlen kulcs, hogy ismételd ezeket a szavakat, amikor lehetőséged adódik rá, töltsék ki a gondolataidat, képzeld el a megvalósulásukat, és azt, hogy milyen lesz általuk az életed.

Ezt már olvastad? Így szórsz átkot önmagadra! Mondatok, amelyek nap mint nap megnehezítik az életed!

És még egy apró titok: ezeket a mantrákat a leghatékonyabb, ha este lefekvés előtt ismételgetjük. Ugyanis ha ezekkel a mantrákkal az ajkainkon alszunk el, biztosak lehetünk a felől, hogy a bőséget önmagunk felé irányítva, a boldog élet nem csak álom lesz számunkra, hanem hamarosan maga a valóság!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek