HoroszkópEz az 5 csillagjegy hajlamos néha erős túlzásokba esni!

Ez az 5 csillagjegy hajlamos néha erős túlzásokba esni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Néha mindannyian túlzásba esünk, egyik nap erősebb intenzitással reagálunk bizonyos eseményekre, másik nap viszont már nem érintenek meg annyira a problémák. Egyes csillagjegyek viszont hajlamosabbak arra, hogy túlzásokba essenek.

Érdemes nap mint nap az egyensúly fenntartására törekednünk, a külső és belső harmónia fenntartása érdekében, amennyire csak lehet kerüljük a túlzásokat. Leginkább az alacsony önértékelés és az önbizalomhiány váltja ki az irracionális túlzásokat.

Nyilas

Egy igen aktív, érdeklődő, tettre kész csillagjegy, de sokszor nem bízik eléggé önmagában. Egy egyszerű hétvégi hegyi túrára is úgy készül, mintha egy hónapra menne a legmagasabb csúcsok meghódítására. Sokan bizonytalannak tartják, olyannak, aki inkább kikerüli a kényesebb témákat. Nem szeretne hazudni, ezért inkább a homokba dugja a fejét, és egyáltalán nem beszél a problémákról.

Oroszlán

Képes arra, hogy az egész világot meghódítsa, előtte nem léteznek akadályok, mindent véghez visz, amit eltervezett. Amikor elérte a kívánt sikereket, jól érzi magát a bőrében, ilyenkor hajlamos arra, hogy világgá kürtölje, “ide nézzetek, én vagyok a legjobb”. Annyira harsány tud lenni, hogy aki nem ismeri, annak nagyon ijesztő lehet. Ezzel a viselkedéssel leginkább önmagának szeretné bebizonyítani, hogy megint megcsinálta.

Kos

Bátor és egyáltalán nem jelent számára problémát a kockázatvállalás. Néha túlzásba viszi a dolgokat, egyik végletből könnyen a másikba esik. Van, amikor egyszerűen sokkot kap a felmerülő problémáktól, és nem hajlandó semmit sem cselekedni.

Bak

Sokszor nem érzi jól magát a bőrében, hajlamos arra, hogy könnyen elveszítse az önbizalmát. Ilyenkor nem törekszik arra, hogy megoldja a problémát, hanem inkább teljes letargiába esik. Nem zárkózik el az újdonságok elől, kíváncsi természetű, de egyszerűen, mikor úgy érzi, hogy egy nehezebb helyzetbe került, igyekszik egy teljesen más képet mutatni magáról, mint aki valójában.

Bika

Nagyon makacs tud lenni, főleg akkor, ha valami nem úgy történik, ahogy elképzelte. Tökéletes életet álmodott magának, és ezért hajlandó reggeltől-estig dolgozni. Ismerősei önfejűnek és munkamániásnak tartják, de leginkább a túlzások embereként szokták jellemezni. Elég nehéz rajta kiigazodni, a döntéshozatalban is szeszélyes.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek