KuriózumEz a török nők szépségének titka - Ezzel kenik az arcukat minden...

Ez a török nők szépségének titka – Ezzel kenik az arcukat minden reggel

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mi lehet a török nők hibátlan arcbőrének titka?

Fotó: Pixabay.com

A török hölgyeket páratlan szépségüknél fogva, általában mindig egy mesebeli hercegkisasszonyhoz hasonlították, hiszen fehér bőrük, és szép vonású arcuk nagymértékű szenzualitást kölcsönöz számukra. A természet adta szépségükkel soha meg nem elégedő török nők, azonban tudatosan tesznek is azért, hogy szépségük minél tovább ragyoghasson.

Nézzük, milyen apró, de hatásos trükköket alkalmaznak ennek érdekében!

A rózsavíz rendszeres használata következtében a török hölgyek arcbőre feszes és selymes marad.

Ezt az elixírt minden reggel rápermetezik arcbőrükre, mely tonizáló hatása révén különös fényt és tapintást ad a bőr számára. Hogyan készítsünk otthon egyszerű módon hasonló elixírt? Egy marék rózsaszirmot tegyünk egy fél pohár vízbe és hagyjuk ázni reggelig, majd szűrjük le és máris használhatjuk.

Egyes gyümölcsök és zöldségek héját szintén szépségük szolgálatába állítanak. A gyümölcsök közül bátran használhatjuk a banán, az alma, a birs, az avokádó, a narancs, a citrom vagy a grapefruit héját, míg a zöldségek közül a jól ismert, és bevált uborkát.

A török joghurt nem csak tápláló és ízletes tulajdonságáról híres, hanem az arcbőrre gyakorolt frissítő és tonizáló hatásáról is. A török hölgyek előszeretettel használják arcpakolásként, összekeverve egy kis citrom lével, melyet akár a teljes testük felfrissítéséhez is alkalmazhatnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek