Ez a nő, magától a tolvajtól szerezte vissza az ellopott biciklijét! Most eláruljuk a módszerét!

Ez a nő magától a tolvajtól szerezte vissza az ellopott biciklijét! Most eláruljuk a módszerét!

Ez a nő, magától a tolvajtól szerezte vissza az ellopott biciklijét! Most eláruljuk a módszerét!

A 44 éves Sharron Jenson a londoniak példaképévé vált, azután, hogy visszaszerezte 915 dolláros, ellopott bringáját. A nő miután jelentette az esetet a rendőrségen, véletlenszerűen meglátta a kerékpárját az interneten. Valaki éppen árulta.

Sharron felismerte a kerékpárját, amelyért a tolvaj 420 fontot kért, majd ráírt a bűnözőre, elhitetve, hogy komolyan érdekli a dolog. Meggyőzte a tolvajt, hogy adja meg a címét, hogy majd személyesen tudják elintézni a üzletet.

Sharron szólt a rendőrségnek, hogy megtalálta a bringáját, de a hatóságok megtagadták a segítségnyújtást. A nő ezért úgy döntött, hogy egyedül intézi el a dolgot. Másnap megbeszéltek egy helyszínt, amelyet a tolvaj választott ki, ott találkoztak, majd a bűnöző közölte Sharronnal, hogy menjen vele haza, még be is hívta a lakásba. A nő azonban nemet mondott, mert ugyan tudta, hogy csak egy biciklitolvaj, mégis féltette a testi épségét.

Ez a nő, magától a tolvajtól szerezte vissza az ellopott biciklijét! Most eláruljuk a módszerét!

A nő azt mondta, hogy kipróbálná a kerékpárt, mielőtt megvenné. Így fel is pattant rá, és gyorsan elhajtott vele. A tolvaj bepánikolt, majd később üzenetet írt a nőnek, hogy hozza vissza a biciklit, mert a házára szerelt kamerák rögzítették az esetet. Sharon viszont válaszában közölte, hogy a biciklit nem lopta el, mert eredetileg az övé.

A nő végül úgy nyilatkozott, hogy nincs megdöbbenve azon, hogy Londonban egyre magasabb a bűnözési ráta, mikor saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen könnyen meg lehet úszni egy bicikli lopást, a rendőrség nem hajlandó komolyan venni ezeket a kisebb bűntényeket.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top