HoroszkópEz a 6 csillagjegy olyan párkapcsolatot keres, amelyben igazán kiteljesedhet a lelke!

Ez a 6 csillagjegy olyan párkapcsolatot keres, amelyben igazán kiteljesedhet a lelke!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A csillagjegyek fele túlságosan gyorsan képes szerelembe esni. Elvakítják őket a felszínes, igaznak tűnő cicomák, és túlságosan gyorsan belelovalják magukat egyes kapcsolatokba, holott még bőven volna idejük arra, hogy ismerkedjenek a kiszemelt illetővel.

A csillagjegyek másik fele, pedig ennek pont az ellenkezője szerint élnek. Ők azok, akiknek időre van szükségük, hogy mélyebbre ássanak, hogy olyan érzelmeket fedezzenek fel, amelyek nem hétköznapiak. Alaposság és türelem jellemzi a szerelmi életüket, és csak akkor esnek szerelembe valakivel, ha arról a valakiről már olyan dolgokat is kiderítettek, amelyek az átlag emberek előtt rejtve maradnak.

Ezek a csillagjegyek igazi kapcsolatokat akarnak, olyanokat, ahol a lelkük igazi magasságokban szárnyalhat és a szívük igazán szerethet.

Ez a 6 csillagjegy olyan párkapcsolatokat keres, amelyekben igazán kiteljesedhet a lelkük:

Ikrek

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy az Ikreknek mindig sok barátjuk van, de ez csak a látszat. Ők csakis azokat az embereket tartják barátaiknak, akik bizonyítottak már. Ugyan ez a helyzet az Ikrek szerelmi életével is: csak olyasvalaki mellett tudnak lehorgonyozni, akiben látják a potenciált. Viszont ha egyszer letelepszik valaki mellett, onnantól annak az illetőnek nincs amitől félni, mert akár az élete árán is megmentené azt, akibe beleszeret.

Szűz

A Szüzek nagyon zárkózottak, persze látszólag ők is lazának tűnnek, de a kapcsolataikat nagyon komolyan veszik. A Szüzek általában nagyon sok fájdalmat kell egyszerre cipeljenek és talán ebből fakadhat a zárkózottságuk, de ha valakinek sikerül lehámozni róluk ezeket a védő magatartásokat, akkor egy páratlan személyt ismerhetnek meg.

Bika

Talán a bika szeretete a legmélyreszántóbb. Nagyon nehezen képesek szerelembe esni és nagyon meg is válogatják, hogy kibe szeretnek bele. Ha egy Bikát szeretnél az ujjaid köré csavarni, akkor óriási adag türelemre lesz szükséged, mert nem kapkodják el a párkapcsolati kérdéseket.

Skorpió

A Skorpiókról sokan úgy tartják, hogy nagyon hajlamosak túlzásokba esni és akár egyszerre több vasat is képesek a tűzben tartani. De senkit ne tévesszen meg a flörttel telített magatartásuk, mert a szívük mélyén egy olyasvalakire vágynak, akit teljes szívükből szeretni tudnak.

Kos

A Kosok általában gyorsan képesek közel kerülni bárkihez, és hosszú ideig csak megfigyelik az adott személyt: hogyan viselkedik egyes helyzetekben, valóban őszinte szándékokkal közelít hozzájuk? És ha mindezen kérdésekre választ kaptak, akkor mélyítik el igazán a kapcsolatot, addig csak teszt üzemmódban élik meg az együtt töltött időt.

Bak

A praktikus gondolkodású Bakról mindig elfelejtjük megemlíteni, hogy milyen nagyon is képes szeretni. Lehet, hogy a kapcsolatait nem úgy építgeti, mint mások, de ő is ugyanúgy szereti a gyengédséget és a figyelmet. Ha találnak valakit, aki mindezt biztosítani tudja számukra, akkor egy igazán hűséges partnerré változnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek