KuriózumEz a 40-en túli nők titka, amivel minden férfit képesek elcsábítani!

Ez a 40-en túli nők titka, amivel minden férfit képesek elcsábítani!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a 40-en túli nők titka, amivel minden férfit képesek elcsábítani!

Ez a 40-en túli nők titka, amivel minden férfit képesek elcsábítani!

Egy közismert amerikai újságíró nemrég egy olyan cikket közölt, amely a 40-es éveikben járó nőket magasztalja, mondván, ők az igazi nők, akik ismerik, értik és érzik a világot, ezért több tiszteletet érdemelnek, mint a legtöbb, korabeli, vagy akár idősebb férfi.

“Egy 40-es nőt nem érdekli az, ha a férje naphosszat a meccset nézi a tévében, ő tudja, hogy mi az életcélja, nem fél az egyedülléttől, mert tudja, hogy mi a dolga, és érettségéből kiindulva tudja tisztelni önmagát, ez a legnagyobb erénye.” – mondja Frank Kaiser újságíró.

A publicista véleménye szerint egy 40 éves nő nem lát riválist a 20 éves fiatalabb nőkben, hanem biztos a dolgában, és segít nőtársainak, hogy ők is erős önbizalomra tegyenek szert.

Egy 40 éves nő számára fontos egy másik nő barátsága is, akit egy férfi kedvéért sem hanyagolna el, sőt, az árulás szóba sem jöhet, mert úgy véli, a nőknek össze kell tartania.

“Egy égővörös rúzs egy 40-es nőn sokkal jobban áll, mint egy 20 évesen, mert egyszerűen ez a nő élettel telibb, érettebb, vonzóbb, kívánatosabb, és nagyobb kihívást jelent a férfiak számára. Ami egyáltalán nem kérdés” – véli a cikk szerzője.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek