KuriózumEz a 10 jel utal arra, ha egy férfi féltékeny!

Ez a 10 jel utal arra, ha egy férfi féltékeny!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A túlzott féltékenység könnyen tönkretehet egy kapcsolatot, mert nagyon kimerítő tud lenni, ha valamelyik fél, folyamatosan negatív gondolatokkal mérgezi a közös életet, próbál irányítani, és nem bízik meg a párjában.

Ez a 10 jel utal arra, ha egy férfi féltékeny!

Most 10 olyan jel következik, ami egy féltékeny férfira utal!

1. Ha nélküle is jól érzed magad, akkor igyekszik levegőnek nézni téged

Ha a barátnőiddel elutaztok egy közös hétvégére, ahol jól érzed magad, és a párod nem érdeklődik a hogyléted felől, akkor kétségtelenül féltékeny rád. Azt akarja, hogy ha ő rosszul érzi magát, érezd te is rosszul magadat.

2. Nem ismeri el, hogy féltékeny, de a szeretetét nem mutatja ki

Van, amikor az együttlétet is visszautasítja, mert így akar büntetni azért, mert a kollégáddal ebédeltél. Ha ránézel, egyből tudni fogod, hogy igazán szeret, vagy féltékeny.

3. Gyakran keres kifogást, hogy miért nem visz el vacsorázni

Ezt azért teszi, mert nem szeretné azt, ha egy másik férfi felfigyelne rád, így inkább azzal lesz elfoglalva, hogy a lehető legritkábban menj társaságba. Ezt azonban nem szabad tolerálnod.

4. Az érzelmeidet is ő szeretné irányítani

Azt akarja elérni, hogy ugyanúgy érezd magad, mint ő. Mikor neki jó kedve van, neked is jó kedved kell legyen, mikor nyomorultul érzi magát, akkor elvárja , hogy te is legyél rosszkedvű. Egyszerűen kontrollálni akar.

5. Nem akar egyedül hagyni

Mivel nehezen tudja legyűrni a féltékenységét, ezért igyekszik mindig maga mellett tartani, mert attól fél, hogy megcsalnád.

6. Mikor jól érzed magad, akkor elkedvetlenít

A féltékeny férfi képes elrontani a jókedved, és feleleveníti valamelyik ballépésedet, hibádat, mert így próbálja meg elnyomni a féltékenységét, bizonytalanságát, és az alacsony önértékelését.

7. Nem hatja meg a pozitív szemléleted

Hiába próbálod jobb kedvre deríteni, neki kell megváltoznia, ha boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban szeretne élni veled.

8. Más nőkkel flörtölget, hogy téged is féltékennyé tegyen

Nem zavartatja magát, ha a jelenlétedben más nőket néz meg, vagy a közösségi oldalakon flörtölget. Ezzel azt akarja, hogy te is érezd át az ő féltékenységét, és szenvedj úgy, mint ő.

9. Faképnél hagy, hogyha más férfival beszélgetsz

Ha találkozol egy régi férfi ismerősöddel, és emlékekről kezdesz beszélgetni vele, a párod ezt nem fogja sokáig bírni, ezért elmegy valamerre, mert “fontos” dolga akadt.

10. A volt pasijaidról beszél mások előtt

Egy féltékeny férfi képes másokkal megosztani a korábbi szerelmi ügyeidet, sőt megjegyzéseket is tesz rájuk. Az a férfi, aki igazán szeret, ilyet soha nem tesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek