KuriózumErzsébet királynő unokatestvére szerint jobb lenne, ha Harry és Meghan egy kicsit...

Erzsébet királynő unokatestvére szerint jobb lenne, ha Harry és Meghan egy kicsit visszafogottabban viselkedne!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Több mint két hónap telt el azóta, hogy Meghan Markle és Harry herceg egy igen nagy port kavaró interjút adott Oprah Winfrey-nek, és úgy tűnik, hogy a kedélyek még most sem csillapodnak, sőt, újra és újra felbukkan egy haragos vélemény.

Erzsébet királynő unokatestvére szerint jobb lenne, ha Harry és Meghan egy kicsit visszafogottabban viselkedne!

A két órás mélyinterjú olyan részletekre is kitért, mint a rasszizmus, és a királyi család rossz hozzáállása, amikor Meghan-t öngyilkossági gondolatok foglalkoztatták, Archie címének elutasítása és biztonsági kérdések, amikor a pár Kanadában tartózkodott.

A házaspár interjúja nem hagyta reakció nélkül a világot, sokakban felmerült, hogy miért kellett ennyire nyilvánosság elé tárják a dolgaikat, és állításaik hitelességét is megkérdőjelezték.

Közben pedig sokan “megtapsolták” Meghan-t, amikor nyíltan szembeszállt az 1000 éves királyi jogrenddel, és olyan kényes kérdésekről is beszélt, mint pl. a rasszizmus.

Egy nemrégiben készült interjúban azonban Erzsébet királynő unokatestvére, Olga hercegnő a királyi család védelmére kelt, és elmondta, hogy Harry és Meghan jó lenne, ha nagyobb tisztelettel viszonyulna az ősi rendhez.

Meghan azt is kitálalta, hogy az esküvő, amelyet mindannyian nézhettünk 2018-ban csak egy megrendezett ceremónia volt, nem az igazi. Ezt a kis privát részletet, később vitatta a canterburyi érsek is, aki összeadta a házaspárt, elmondta, hogy „súlyos bűncselekményt követett volna el”, ha a házassági anyakönyvi kivonatot nem a tényleges napon írják alá.

Egy hónappal az interjú után Fülöp herceg elhunyt, Harry pedig visszatért az Egyesült Királyságba, miközben nemcsak azért volt szomorú, mert elvesztette azt a férfit, akitől a legtöbb támogatást kapta Diana halála után, hanem a családja gyűlölködésével is szembe kellett nézzen.

Az Egyesült Királyság reggeli műsorvezetőjének, Lorraine Kellynek, a királynő unokatestvére, Olga Romanoff hercegnő nemrégiben elmondta, mindig csodálta Erzsébetet azért, amiért soha nem panaszkodott vagy magyarázkodott.

A Meghan és Harry interjújával kapcsolatban megkérdezték Olga hercegnőt, mit gondol a jelenlegi helyzetről.

“Gondolja, hogy ez az út a királyi család modernizálásához vezet, vagy csak egyszerűen a fiatalok mások?” – kérdezte Loraine.

“Nekem mindig azt tanították, hogy jobb, ha csendben maradok, ne mossam a szennyesem mások előtt. Azt hiszem, hogy a királynő jól csinálja, soha nem hallottam panaszkodni” – válaszolta Olga.

Az orosz hercegnő, aki egész életében az Egyesült Királyságban élt, V. György unokatestvérének unokája, emiatt a királynő harmadik unokatestvére, de Fülöp herceggel is rokon volt a dán dédnagyapja által.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek