HoroszkópErre figyelmeztet az asztrológia 2018 július hónapjában!

Erre figyelmeztet az asztrológia 2018 július hónapjában!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Július hónapját a nagyfokú dinamizmus jellemzi, amikor minden a feje tetejére állhat, úgy a magán, mint a közösségi életben.

Igyekezzünk ne becsapni magunkat a „nyári szünidő” illúziójával, még ha sokan közülünk erre is készülnek lélekben, mert mindezek háta mögött, jelentős változások előszelei fújnak. Ezek a változások nem egyszerre következnek be, hanem néhány előjel sejteti majd velünk közeledtét.

Viszont minden, ami most még jelentéktelennek tűnik, az elkövetkező időszakban szavakba nem önthető lavinaként söpör majd végig. A „nagy jótevőként” ismert Jupiter, mely jelenleg a Skorpió jegyében van, 10-e körül folytatja pályáját, hozzájárulva sok olyan információ előtérbe kerüléséhez, valamint bizonyos helyzetek tisztázásához, melyek hasznosak lehetnek számunkra.

Lehet, ha kedvünk támad egy kis ezotériához, hogy a dolgok mögé láthassunk, de ugyanakkor kedvet kaphatunk pénzügyi dolgaink átgondolásához, és egy jó befektetési lehetőség meglépéséhez.

Két állatövi-tengely válik hangsúlyossá, a Rák-Bak és az Oroszlán-Vízöntő, melyek e hónapban végbemenő kettős fogyatkozásnak tudható be. Ennek értelmében, július 13-án bekövetkezik az Újhold és a részleges Napfogyatkozás a Rák jegyében. Ez arra ösztönöz bennünket, hogy átgondoljuk családi kapcsolatainkat szűkebb és tágabb körben egyaránt.

Július 12-13 között egy belső feszültség fog úrrá lenni rajtunk, melynek célja, hogy segítsen rendet tenni személyes, családi kapcsolatainkban, és hogy általa újragondolhassuk a terveinket. Itt lesz az ideje, hogy átlépjünk családtagjainkkal kapcsolatosan kialakult sérelmeinken, de figyeljünk arra, hogy a nagy sietségben nehogy egy szánkon kicsúszott szóval rontsunk az eddigi helyzeten.

Július 27-én tanúi lehetünk a Holdtöltének és a Holdfogyatkozásnak a Vízöntő jegyében. Látszólag csendes időszaknak néz ki, de csak látszólag! A Merkúr ugyanis mozgásba lendül az Oroszlán jegyében 26-tól. Ez az időszak nagyon fontos különösen a Vízöntő, az Oroszlán, a Skorpió és a Bika jegyében születetteknek, de ugyanúgy jelentős időszak lehet mindannyiunk számára, melyet igyekezzünk majd maximálisan kihasználni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek