KuriózumErre a 7 dologra vágyik minden ember egy tökéletes párkapcsolat reményében!

Erre a 7 dologra vágyik minden ember egy tökéletes párkapcsolat reményében!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy kapcsolatban mindkét fél igyekszik a maximálisat nyújtani. Vannak olyan tényezők, amely nélkül sosem lesz teljes a párkapcsolat. Annak érdekében, hogy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatunk legyen, érdemes odafigyelni az alábbi dolgokra.

“A legfontosabb, hogy a partnered a lehető legboldogabb legyen. Az ő boldogságától függ a te boldogságod is. Minden a te kezedben van, minden, amit adsz, és minden, amit kapsz” (Amy Bloom).

1. Bizalom

Egy kapcsolatban a bizalom a legfontosabb, ha nem tudsz megbízni a partneredben, gyanakvással fog telni minden napod. “Vajon most hol van, mit csinál, kivel tölti a napját, miért nem hív?” – állandóan ilyen kérdések fognak kínozni.

2. Tisztelet

Jogod van ahhoz, hogy minden pillanatban tiszteljenek, viszont ez a tisztelet éppen úgy kijár a partnerednek is. A melletted lévő nő/férfi legyen kíváncsi a véleményedre, és ne vegye semmibe az érzéseidet. Becsüljön meg, és tiszteljen, ne tekintsen rád úgy, mint egy alárendelt személyre.

3. Elkötelezettség

Érezd, hogy a társad melletted van jóban-rosszban, bármi történjen is, mindig kiáll melletted, hiszen ketten alkottok egy párt. Ha úgy érzed, hogy sokkal fontosabbak számára a barátai vagy a szülei, esetleg nyitott kapcsolatra vágyna, akkor ebben ez esetben egyáltalán nem lehet elkötelezettségről beszélni.

4. Támogatás

Partnered mindent megtesz annak érdekében, hogy fejlődhess, ott áll melletted, és nem hátráltat céljaid elérésében. Egy olyan férfi, aki igazán szeret nem húz vissza, hanem veled együtt örül a sikereidnek.

5. Közös döntések

Egy kapcsolatban egyenlő félként vagytok jelen, tehát közös döntéseket hoztok a fontos dolgokban. A legtermészetesebb, hogy a döntés előtt megbeszélitek, hogy mit fogtok tenni. Még, ha nem is tudtok zöld ágra vergődni, legalább a véleményed fontos a partnered számára.

6. Számíthatsz rá

Tudod azt, hogy mindig számíthatsz rá, akkor is, ha nem köt össze egy papír. Ott van melletted, és biztos vagy benne, hogy nem fog egyik napról a másikra otthagyni a problémákkal. Együtt keresitek a megoldásokat a problémákra, hiszen nagyon sokat számít az a nehéz helyzetekben, ha nem vagy egyedül.

7. Elfogadás

Pontosan úgy szeret, értékel és fogad el, amilyen vagy. Nem akar megváltoztatni, tisztában van vele, hogy nem lehet mindenki egyforma, nem kritizál. Ha testileg vagy lelkileg meg szeretne változtatni, akkor azt jelenti, hogy nem igazán szeret téged.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek