KuriózumElvesztette terhes feleségét egy autóbalesetben, miközben a legszebb ajándékot kapta tőle

Elvesztette terhes feleségét egy autóbalesetben, miközben a legszebb ajándékot kapta tőle

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A koraszülött csecsemő túlélte az autóbalesetet, amelyben az édesanyja életét vesztette!

“Samantha fantasztikus anya lett volna. Nagyon várta már, mindent megtervezett pontosan, és készen állt a nagy találkozásra” – mondta Brandon, miközben a fiukat, Marcellt a karjában tartotta.

Brandon és Samantha Russel hihetetlenül boldogok voltak, amikor megtudták, hogy kisfiuk születik, de sajnos életük legnagyobb álma nem teljesedhetett be, legalábbis nem úgy, ahogy elképzelték. Samantha ugyanis, amikor 33 hetes várandós volt, meghalt egy autóbalesetben. A balesetben három jármű ütközött egy útkereszteződésben, de közülük csak Samantha nem élte túl a tragédiát.

Samantha egy teherautóval ütközött, amit a 37 éves Javan Ervin vezette. A sofőrt végül letartóztatták és őrizetbe vették, elsőfokú gyilkosság vádjával, rablás, bűncselekmény elkövetése, és fegyverhasználat miatt áll majd bírák elé. A férfit már nem először tartóztatták le, a nyilvántartás szerint korábban már többször is követett el bűntetteket.  2004 óta volt börtönben, idén júniusban engedték szabadon.

Alig egy nappal azután, hogy Brandon elvesztette feleségét, Facebookon egy bejegyzést tett közzé.

“Szavakkal nehéz lenne kifejezni azokat az érzéseket, amiket ma éltem át. Ma, 2021. július 6-án 5 óra 30 perckor. Sammy-t elvesztettem, de az élet legszebb ajándékát kaptam tőle. Samantha fantasztikus anya lett volna. Mindig mindent pontosan megtervezett, és készen állt a nagy pillanatra. Minden helyzetben tudta, hogy mit kell tenni, mindig tudta, hogy mit mondjon, ha valami problémám volt, vagy tanácsra volt szükségem. Ő volt a legjobb ember, akit valaha ismertem, és nem érdemelte meg, hogy meghaljon egy vakmerő sofőr miatt. Mindenkinek példát mutatott, hiszen állandóan boldog volt. A feleségem volt az, akihez bármikor fordulhattam, ha tanácsra volt szükségem. Szavak nélkül is kitalálta a gondolataim. Szeretlek, Samantha Russell. Te nekem a mindenem vagy.” – állt a bejegyzésben.

Brandonnak biztos nagyon nehéz lesz egyedül felnevelni a gyereküket, Marcellt, és egészen biztosan gondoskodni fog arról, hogy a kisfiú “megismerje” az édesanyját, és szeresse, igaz, már soha nem találkozhat vele. A közeli barátok és családtagok elindítottak egy GoFundMe oldalt, ahol adományozni lehet a család számára.

Fotó: Brandon Russell/Facebook

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek