KuriózumElsírta magát a veterán, amikor megtudta, idegenek összefogtak, hogy egy elektromos járgányt...

Elsírta magát a veterán, amikor megtudta, idegenek összefogtak, hogy egy elektromos járgányt vegyenek neki

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 79 éves veterán, Kenny Jary alig tudott megszólalni, amikor megtudta, hogy mennyien támogatták, hogy egy olyan elektromos járgányt vehessen, amely megkönnyíti a helyváltoztatását.

A minnesotai férfi akkor lett TikTok-felhasználó, amikor barátja és szomszédja, Amanda Kline augusztusban segített létrehozni azonosítóját, ez lett a @patriotickenny.

A férfi egyik videója, amelyben azt mutatja be, hogyan ment tönkre elektromos járgánya,vírusként kezdett el terjedni a közösségi hálón. Szomszédja pedig egy adománygyűjtést szervezett neki, amin több, mint 111.000 dollár gyűlt össze a veterán számára.

@patriotickenny

Kenny’s scooter is broken beyond repair. Hopefully his heart isn’t. ? ##veteran ##fyp ##fypシ ##viral ##senior ##scooter ##america ##KeepItRealMeals

♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

“Ez egy igazán csodálatos dolog. Sajnálom, hogy érzelmes vagyok, de nem tehetek róla” – mondta könnyeivel küszködve a férfi, amikor megtudta mennyien segítettek neki. A „patriotickenny” felhasználónevével közzétett TikTok-videót 11,2 millióan tekintették már meg.

Az amerikai veterán saját sikerén felbuzdulva, 25 másik rászoruló veterán számára szeretne új közlekedési eszközt vásárolni, ehhez pedig egy GoFundMe oldalt hoz létre számukra is.

@patriotickenny

@tiktok family came through with a $5,000 donation for Kenny’s scooter. Here’s his reaction. Grab your tissues. ##fyp ##fypシ ##viral ##veteran ##senior

♬ Loving Strangers – Russian Red

Eddig 24.000 dollár gyűlt össze, az akció menedzsere, Kline azt mondja, hogy a Veteránok napján megpróbálnak minél több pénzt összegyűjteni. A robogókat forgalmazó cég beleegyezett abba, hogy 700 dolláros kedvezményes áron értékesíti a robogókat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek