KuriózumÉlő adásban rabolták ki a Katarban tudósító riportert, sokkolta a helyi rendőrök...

Élő adásban rabolták ki a Katarban tudósító riportert, sokkolta a helyi rendőrök reakciója

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Dominique Metzger argentin újságíró, aki jelenleg Katarban tartózkodik a 2022-es világbajnokság miatt, egy élő közvetítés után vette észre, hogy hiányzik a tárcája. Ledöbbent a hatóságok reakcióján, amikor jelentei akarta a lopást.

Dominique Metzger argentin újságíró jelenleg épp Katarban tartózkodik, ahol a 2022-es világbajnokságról tudósít. Egy élő közvetítés után derült ki, hogy ellopták az iratait és a pénzét.

Amellett, hogy fontos dokumentumok nélkül maradt, Dominique-ot megdöbbentette az is, ahogyan a hatóságok kezelték az ügyet. Elmesélte, mi történt, amikor elment panaszt tenni a rendőrségen – írja a Marca.com.

“Nos, ez az én tapasztalatom Katarban: épp akkor lopták el a pénztárcámat, amikor adásban voltam – mondta a nő.

“A rendőrségen vagyok, és azért küldtek ide, hogy panaszt tegyek, mert garantálják, hogy minden ellenőrzés alatt van, és hogy meg fogják találni a tárcát, amelyben az irataim, a pénzem, a kártyáim voltak, ami nyilván a legjobban aggaszt” – mondta Dominique Metzger a tévétársaságnak, amelynek dolgozik.

“Ez egy lopás volt, nem történt erőszak” – tette hozzá.

“Nem vettem észre, hogy pontosan mikor raboltak ki… Az adás után azonnal elő akartam venni a pénztárcámat, hogy vegyek egy vizet, és ekkor vettem észre, hogy hiányzik” – tette hozzá. Az élmény furcsa része azonban a rendőrőrsön történt, ahol Dominique Metzgert megkérdezték, hogyan szeretné, hogy a tolvajt megbüntessék, ha elkapják.

Egyszer megkérdezték tőlem: Hogyan akarja megbüntetni? Mert meg fogjuk találni, mindenhol nagy teljesítményű kamerák vannak. Azt hittem, félreértettem a fordítást, de nem: ragaszkodtak hozzá, hogy megkérdezzék, milyen büntetést akarok a tolvajnak, akarom-e, hogy 5 év börtönre ítéljék, akarom-e, hogy kitoloncolják… – mesélte a teljesen ledöbbent riporter.

“Ragaszkodtak hozzá, hogy megkérdezzék, milyen büntetést akarok, azt mondták, hogy én dönthetek. De nem, azt mondtam, hogy csak a cuccaimat akarom visszakapni. Libabőrös lettem, mert nagyon furcsának találtam – mondta Dominique.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek