KuriózumElliot Page fürdőruhás fotóval mutatta meg, hogyan alakult át csinos nőből férfivá

Elliot Page fürdőruhás fotóval mutatta meg, hogyan alakult át csinos nőből férfivá

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ellen Page 2020-ban vállalta a nagyközönség előtt is transzneműségét, így végül Elliot Page lett belőle. A híresség olyan felsőtestet villantott, hogy sok férfi megirigyelhetné!

Elliot Page fürdőruhás fotóval mutatta meg, hogyan alakult át csinos nőből férfivá

A transznemű személy nemi identitása és kifejeződése eltér a születési nemétől. Orvosi értelemben a transznemű személy olyan személy, aki nemi átalakuláson megy át. Bár nőként nagyon vonzó volt, Elliot Page elismeri, hogy most férfiként sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Az Oprah Showban belső küzdelmeiről is őszintén vall, egy olyan ember érzéseiről, akinek a külseje mást mutat, mint amit valójában ő maga legbelül.

Az interjúban Elliot Page azt is elmondta, hogy a változás nemcsak egy külső átalakulás, hanem valójában egy életmentő beavatkozás volt. Míg ez meg nem történt, nagyon sokat szenvedett lelkileg, és szerinte sokkal vannak még ilyen helyzetben, akik hasonlóan éreznek.

“Fontos volt számomra és a mentális egészségem szempontjából is ez a lépés. Kihasználva az ismertségem elmondom a tapasztalataimat, hogy min mentem keresztül, úgy érzem létfontosságú lehet azok számára, akik hasonló helyzetben vannak, mint én”. – mondta Elliot Page.

A színész/színésznő Instagram-oldalán nemrég megjelent egy olyan kép, ahol a meztelen felsőtestét mutatja meg, immár, mint férfi. Az átalakulás elképesztő, nehéz elhinni, hogy ez a test valaha egy vonzó fiatal hölgyé volt.

Elliot nagyon örül az új külsőnek, és barátai is gratuláltak neki, hogy bevállalta ezt a nagy lépést.

“Csodásan nézel ki, és mindenekelőtt a legfontosabb, hogy boldog vagy” – írta kommentben Nina Dobrev.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek