KuriózumElegem lett a hamis szerelemből, inkább önmagam leszek és átélem az igaz...

Elegem lett a hamis szerelemből, inkább önmagam leszek és átélem az igaz szerelmet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A hamis szerelem az, amikor egy férfi azzal hiteget, hogy szeret, miközben folyton csak magával van elfoglalva. Azt mondja, hogy alig várja, hogy láthasson bennünket, holott semmit sem tud rólunk.

És hamis szerelemnek nevezzük azt is, amikor azt állítjuk valakinek, hogy tetszik nekünk, de a közelében szörnyen érezzük magunkat, vagy amikor nem vagyunk képesek elengedni valakit, aki kevés önbecsüléssel rendelkezik a sok múltbéli csalódás miatt.

A modern kapcsolatok eme jellemzőiből lett elegem, abból, hogy valaki folyton tárgyként kezeljen a férfi egója növelésére. Meguntam folyton a férfi- nő közötti randik előírásainak megfelelni, amelyek során nagyon ritkán, vagy talán egyáltalán nem találtam meg a közös nevezőt egyikkel sem.

És ekkor választottam olyan helyzeteket és embereket, akik előtt nem kellett megjátszanom magam, akik előtt nyíltan lehettem önmagam.

Ezentúl minden erőmmel arra törekszem, hogy nyílt és őszinte kapcsolatot teremthessek, hogy a kiválasztott férfi saját magamért szeressen. Hogy legyek képes bátran leülni vele egy kávéra, a nélkül, hogy azon kellene kattogjak, mi fog következni ez után.

Önmagam szeretnék lenni – szabad, bolondos, vad és merész. Vágyom az után a múltbéli „énem” után, akinek nem kellett folyamatosan megvédenie magát, aki nem vetítette ki negativizmusát másokra. Valami tartóst szeretnék, hosszú beszélgetéseket, igazi érzelmeket és nyitottságot. És türelmet, hogy kivárhassam amíg teljesen megnyílik előttem a másik ember. Olyannal szeretnék lenni, aki ugyan úgy akar engem, mint én őt.

Mindezekért már nem engedem meg magamnak, hogy olyanra vágyjak, amire tulajdonképpen nincs is szükségem. Belső békére, boldogságra és harmóniára vágyom.

Arra vágyom, hogy békében legyek önmagammal, hogy jól érezzem magam a bőrömben, hogy tiszteletben tartsam a saját elveimet és két lábbal álljak a földön.

Ezennel búcsút mondok az illúziók és a fantázia világának, amelyben a saját önbecsülésemet tőlem független dolgok milliói határozták meg, és amelyben a kapcsolatok nem engedték meg az őszinte érzelmek felszínre kerülését.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek