KuriózumEgy nő tíz órával azután tért vissza az életbe, hogy halottnak nyilvánították

Egy nő tíz órával azután tért vissza az életbe, hogy halottnak nyilvánították

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy 83 éves ukrán nő tíz órával azután tért vissza az élők sorába, hogy halottnak nyilvánították – derült ki az orvosi jelentésekből.

Ksenia Didukh-t Sztryzhavka-i otthonában hunyt el, a rokonai kihívták a mentőszolgálatot, akik megállapították, hogy nincs pulzusa, és beírták az elhalálozás óráját.

A hozzátartozók elkezdték intézni a temetési szertartást, megbeszéltek a részleteket a pappal, viszont a halál beállta után 10 órával a nő életjeleket mutatott, és kórházba szállították, ahol magához tért.

Ksenia elmondta, hogy látta a “mennyek országát”, és hallotta, ahogy az édesapja kiabál.

“Kinyitottam a szemem, és fehér emberek ültek körülöttem. Azt hittem, hogy angyalok, de orvosok voltak. Úgy tűnik, hogy Isten megkönyörült rajtam” – tette hozzá az asszony.

Lánya, Tetyana Potomchenko elmondta, hogy a mentőket először 6 óra körül hívták, amikor édesanyja, a volt nyugdíjas ápoló rosszul lett. Az orvosok akkor azt mondták, hogy nincs értelme kórházba vinni, mert meghalt. EKG-t készítettek a pulzusa ellenőrzésére, de a készülék csak egy egyenes vonalat mutatott. Az idős nőt halottnak nyilvánították, és a család elkezdte intézni a temetést.

“19:30 körül megérintettem a homlokát, és meleg volt. Életben volt. A halotti anyakönyvi kivonatot törölni kellett” – mondta az idős nő lánya. Kseniát kórházba vitték, az orvosok megállapították, hogy kómában van, de nem sokkal később beszélgetni kezdett az orvosokkal.

Dr. Tetyana Katylova, a vinnyicai regionális kórház orvosigazgató-helyettese elmondta: “20 éve dolgozom orvosként, de ehhez hasonlót még nem láttam.”

A temetésre felkért Roman Petrik pap azt mondta, hogy minden bizonnyal “csoda történt”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek