KuriózumEgy népszerű háziorvos és családja halt meg a terézvárosi szén-monoxid-mérgezésben

Egy népszerű háziorvos és családja halt meg a terézvárosi szén-monoxid-mérgezésben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Négy ember – két felnőtt és két gyermek – meghalt szén-monoxid-mérgezésben hétfő éjszaka Budapest VI. kerületében. Kiderült, hogy egy mindenki által kedvelt családorvos és családja az áldozat.

Kedd reggel egy Jókai utcai lakáshoz riasztották a tűzoltókat, akik méréseket végeztek és szén-monoxidot mutattak ki az ingatlan levegőjében. A lakásban egy családorvos és családja éltek, egész Terézváros őket gyászolja, úgy tudjuk páciensei rajongásig szerették.

„Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk a lakossággal, hogy drága háziorvosunk családjával együtt, tragikus hirtelenséggel elhunyt szén-monoxid mérgezés következtében budapesti otthonukban. Tragikus haláluk mindannyiunkat mélyen megráz, egy őszintén szeretett barát és egy olyan kiváló szakember távozott közülünk, aki sokak életét meggyógyította, megmentette.” – írja a tarpai önkormányzat a település Facebook-oldalán.

Dr. Qidan Munther háziorvost, belgyógyászt és családját saját halottjának tekinti Tarpa Nagyközség Önkormányzata.

A hírek szerint a család feltehetően már napok óta halott lehetett, miután nem jelent meg a munkahelyén (a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nagyközségben dolgozott) munkatársai keresni kezdték, így találták meg végül a családjával együtt a terézvárosi, földszinti ingatlanban – írja a Blikk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek