A nő egy felhívást tett közzé a világhálón, melyben azt a személyt kereste, aki lefoglalja a leendő anyósát az esküvőjük napján. Az üzenet pillanatok alatt futótűzként terjedt a világhálón.

Egy menyasszony 1000 dollárt ajánlott fel egy idegennek, hogy az anyósa ne rontsa el az esküvőjét!

Az amerikai nő a Craiglist platformon tette közzé a hirdetést. Míg más menyasszonyok esküvői dekorációkat, vagy különböző szolgáltatásokat keresnek a nagy napra, addig ez az ara egy igazán egyedi kéréssel állt elő – írja az Insider.

1000 dollárt ajánlott fel egy idegennek, hogy leendő anyósa ne rontsa el az esküvőjét.

A menyasszony elmondása szerint leendő anyósa eléggé narcisztikus személyiség, és attól tartott, hogy az erős stresszhatás miatt ez csak még inkább fokozódni fog az esküvőn. Ezért úgy döntött, hogy “alkalmaz” egy férfit, aki elvonja az anyós figyelmét. 1000 dollárt ajánlott fel egy idegennek két napra, hogy az anyósa ne rontsa el az esküvőjét. Az “Esküvői partnert keresek anyósomnak” című 1000 dolláros hirdetést igencsak nagy érdeklődés övezte.

“Társat keresek anyósomnak, péntek estétől szombat estig egy esküvőre a Hudson-völgyben, augusztusban” – olvasható a közleményben. “Állandó figyelemre és felügyeletre van szüksége. Valószínűleg állandóan intézkedni fog, és megpróbál kisebb drámákat kezdeményezni – az Ön feladata, hogy elterelje a figyelmét, és megakadályozza ezeket a konfrontációkat. Két napig kedveskedjen neki, terelje el a figyelmét, és így könnyen kereshet 1000 dollárt.”

A felhívásban az is benne volt, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen a potenciális ideiglenes partner. Legyen jó beszélgetőpartner, jó táncos, és legyen egy figyelemreméltó személyiség.

A menyasszony szerint az ideális jelöltnek “képesnek kell lennie a színlelésre, tudja eljátszani azt, hogy érdekli az anyós, ha kell üldögéljen, ha kell pedig táncoljon, a lényeg az, hogy tudjon jól alkalmazkodni”. A nő azt is megemlítette, hogy előnyt élvez az a férfi, akinek már tapasztalata van “a narcisztikus emberekkel”.

A menyasszony az 1000 dolláros “fizetésen” kívül ételt, szállítást, szállodai szobát, érdekes beszédtémákat és anyóssal kapcsolatos legfontosabb információkat is megígérte a potenciális jelöltnek.

“Küldjön magáról egy képet, egy rövid leírást az érdeklődési köréről, és a képesítéséről. A jelölt abba is bele kell egyezzen, hogy ellenőrizzük a múltját, hogy meggyőződjünk arról, hogy egy megbízható embert engedünk be az életünkbe, még ha csak egy rövid időre is” – állt a hirdetésben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.