BlogEgy leukémiás kislány apjának csodálatos missziója

Egy leukémiás kislány apjának csodálatos missziója

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor Alastair Moock kislányát, Clio-t akut limfoblasztos leukémiával diagnosztizálták az énekes-szövegíró arra használta fel szenvedélyét, hogy lányának erőt adjon a gyógyulásra.

Fotó: Matt Dorris
Fotó: Matt Dorris

Clio segítségével, Moock elkezdett dalokat írni, hogy enyhítsen Clio fizikai fájdalmán, ugyanakkor csodálattal vette észre, hogy az érzelmi hatás, amelyet a zene ad, kezdi felülírta a halálos betegséget.

„Dalokat énekeltem Clionak, amikor kórházban volt, és amikor ereje volt ő is velem együtt énekelt” – nyilatkozta Alastair Moock.

Amikor Alastair látta, hogy milyen hatalmas ereje van ennek a terápiának újabb dalokat kezdett el írni, amelyekkel most más beteg gyerekeken szeretne segíteni. Nemrég megjelent első albuma, Singing Our Way Through: Songs for the World’s Bravest Children címmel, amely nemcsak a beteg gyerekeknek kíván erőt adni, hanem családjuknak is.

Alastair Moock azt vette észre, hogy a dalok nemcsak Clio-t segítették, de a megírásuk és előadásuk húgát, Elsa-t is fénypontba helyezték. Sok esetben egy beteg gyermek testvére úgy érzi figyelmen kívül hagyják, amikor a testvére hosszú ideig kórházban betegeskedik, minden figyelem rá összpontosul. Moock azt reméli, hogy ezek a dalok majd az egészséges testvéreknek is segítenek, hogy ne érezzék magukat elhanyagolva.

A When I Get Bald című dalukban az édesapa és barátai összefogtak, és kopaszra nyíratták hajukat, ezzel is támogatva a kislányt, aki a kemoterápiától elvesztette haját.

A férfi reméli, hogy az albuma orvosságként fog hatni a beteg gyerekeken és azok családtagjain, és képesek legyőzni a betegséget.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek