KuriózumEgy kutyáját sétáltató nő rejtélyes eltűnése: csak a telefonját találták meg, ami...

Egy kutyáját sétáltató nő rejtélyes eltűnése: csak a telefonját találták meg, ami egy híváshoz volt csatlakozva

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nicola Bulley, egy brit nő öt nappal ezelőtt kutyasétáltatásra indult a Lancashire megyei Wyre folyó mentén. Azóta nem hallottunk felőle. A nyomozók megtalálták a kutyáját és a telefonját, amely egy padon feküdt, és még mindig egy munkahelyi videokonferenciához volt csatlakoztatva – számol be az Independent.

A mentőcsapatok, köztük a Lancashire Tűzoltó és Mentőcsapat, a Bowland Pennine Hegyi Mentőcsapat és a North West Underwater Search Team csatlakozott a kereséshez, míg a Lancashire-i rendőrség felhívást intézett egy „lehetséges koronatanúhoz”, hogy jelenjen meg az állomáson, hogy bármilyen információt adjon az üggyel kapcsolatban.

Egy ismeretlen, 70-es éveiben járó, fehér, 180 centi magas, jó testalkatú férfi, aki egy bolyhos fehér kutyát sétáltatott, feltehetően a környéken tartózkodott Bulley eltűnésének idején. A férfi eddig nem adott jelet, ami tovább mélyíti az ügy rejtélyét, és még nagyobb zavart okoz a kétségbeesett családnak.

Bulley társa, Paul Ansell azt nyilatkozta, hogy mindenhol kereste a nőt. A mérnök, aki 12 éve él párkapcsolatban Bulleyval: „Ez egy örökös pokol. Nem tudom elhinni” – mondta a férfi.

„Átéljük, de nem tűnik valóságosnak. Meg kell találnunk őt. Két kislánya van, akiknek otthon van szükségük az anyukájukra. Jó híreket kell kapnunk” – mondta Ansell.

Bulley január 27-én reggel tűnt el, miközben a kutyáját sétáltatta. Néhány héttel korábban azt írta a közösségi médiában, hogy egy, a Wyre folyó mentén tett séta „ijesztő” volt.

„Nagyon hideg séta a ködben ma reggel, nem egy olyan nap, amikor elfelejthetjük a kesztyűt! És egy kicsit ijesztő! De ez felpörget egy újabb napra, és Willow (a kutya, a szerk.) nagyon jól érezte magát” – írta.

Bulley mobiltelefonját egy padon találták meg, és még mindig egy munkahelyi videokonferenciához volt csatlakoztatva.

Sally Riley rendőrfelügyelő elmondta, hogy Nicola telefonját még mindig „aktívan” találta a padon, és azonnal keresni kezdte. Hozzátette azonban, hogy továbbra sincs bizonyíték bűncselekményre vagy arra, hogy a nőt megtámadták volna.

„Erről nem érkezett jelentés, de nyilvánvalóan minden forgatókönyvet megvizsgálunk” – tette hozzá Riley. Ben Pociecha, annak a jelzálogügynökségnek az igazgatója, ahol Bulley dolgozik, elmondta, hogy a nő péntek reggel 9:01-kor, az eltűnése napján jelentkezett be a videokonferenciára.

„Nyilvánvalóan néma volt, és nem volt bekapcsolva a kamera. Kutyasétáltatás közben hallgatta” – mondta. „A videokonferencián sokan vettek részt. A rendőrség mindent kivizsgál” – tette hozzá Pociecha.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek