Alicia McCarvell-t különböző gúnynevekkel illették a világhálón, amikor kiderült, hogy egy személyi edzőhöz ment feleségül. A kissé testes nő azonban egyáltalán nem úgy néz ki, aki él-hal az egészséges életmódért, azonban soha nem szabad külső alapján elsőre ítélkezni.

“Egy kövér nő vagyok és egy edzőhöz mentem feleségül, az emberek sokat csúfolnak a testalkatom miatt!”

Alicia McCarvell öt évvel ezelőtt mondta ki az igent gyerekkori barátjának, Scottnak. A rosszalló megjegyzések ellenére párja feltétel nélkül szereti, és egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy milyen testalkata van.

Nemrég a TikTok-on videókat osztottak meg a mindennapi életükről és a közös edzésekről. Az egyik felvételen a szimpatikus pár épp egy edzés-kihívást kezd el, Scott pedig egy biztató puszit ad Aliciának, mielőtt átadta volna neki a nehéz súlyokat.

@aliciamccarvell

No caption necessary ||•• #fyp #foryoupage

♬ TWINNEM – Coi

Míg Alicia felkészül az alacsony guggolásra, Scott készen áll arra, hogy segítsen neki a súly felemelésében, ha szükséges, a háttérben kellemes zene szól. Egy másik videóban Alicia elmondta, hogyan érezte magát, amikor nem tudott megbirkózni a testsúlyával.

“Gyűlöltem magam, és elkezdtem a súlyomhoz képest egészségtelen és fenntarthatatlan döntéseket hozni, azt hittem, hogy így megoldódik a problémám” – mondta a régi felvételeket nézegetve.

“Szenvedtem, és minél rosszabbul éreztem magam, annál többet küzdöttem a kilókkal. Rájöttem, hogy ennek semmi köze a testemhez, és úgy döntöttem, hogy szeretettel és tisztelettel bánok vele. És beindult a változás”.

Aliciától azt is sokan megkérdezték, hogy nem aggódik-e amiatt, hogy a férje megcsalja.

“Egy cseppet sem” – mondta magabiztosan, és elárulta azt is, hogy saját magától jár az edzőterembe, Scott nem kényszerítette semmire, nem célozgatott a testsúlyára.

Vannak, akik megköszönték Aliciának, hogy önbizalmat sugároznak a videói, és segítségével sokan megtanulták az önelfogadás és az önszeretet gyakorlását.

“Egy kapcsolat nem egy közösségi projekt. Senki sem szólhat bele, csak az érintettekre tartozik, hogy hogyan élnek”.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.