HolotropikumEgy kolozsvári orvos szerint, nincs olyan tumor, amely elpusztul a kemoterápiás kezelés...

Egy kolozsvári orvos szerint, nincs olyan tumor, amely elpusztul a kemoterápiás kezelés hatására!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Dr. Teofil Lung, a kolozsvári Arcsebészeti Klinika orvosa, felszólította az orvos kollégáit, hogy ne írjanak fel kemoterápiát fej- vagy nyaki rák esetén, mivel ezeknek nincs eredményük, a daganatok ugyanis áttétet képeznek, és a következmények „katasztrofálisak”. Ugyanis a klinikán egyre gyakoribbak lettek az ilyen panaszokkal érkező betegek, akiknek az orvosaik kemo- vagy kobalt-terápiát javasoltak.

„Egy fontos kéréssel fordulok az orvos kollégák felé, mivel a helyzet kezdett krónikussá válni. Sok orvos úgy ítéli meg, tartva magát a könyvekből szerzett ismereteihez, hogy a XXI. században, a daganatos betegek egyetlen kezelési módja a kemo- vagy a kobalt-terápia. Mintát vesznek a betegtől, és máris küldik azt a fent említett terápiákra. Több száz eset igazolja, hogy ezek a terápiák egyáltalán nem bizonyulnak hatékonyaknak. Az én kérésem ezen kollégák felé, hogy a fej- és nyaki tumorral diagnosztizált betegek részére ne írják elő e két fajta terápia egyikét sem!”– nyilatkozta Teofil Lung professzor.

Ugyanakkor azt is elmondta, hiába az ultra modern gépekkel végzett terápiák, a visszarendelt betegeknél, számos esetben áttétek alakultak ki.

Ezt már láttad? A kemoterápia 14 mellékhatása, amiről csak ritkán esik szó!

„Azt azonban szeretném kihangsúlyozni, hogy a fent megnevezett terápiák segítségével, nagyon sokféle formáját lehet kezelni a daganatoknak, akár a teljes gyógyulás eredményével. Vannak olyan esetek is, amikor nem is kerül sor ezekre a terápiákra a műtéti beavatkozásokat követően. Tehát arra kérem újfent a kollégákat, hogy csak indokolt esetben írják elő a terápiás kezeléseket.” – mondta a doktor.

Ezek a terápiák ugyanis elpusztítják a gerincvelő vérképző sejtjeit, melynek hatására drasztikusan csökken a szervezet védekezőképessége. A citosztatikumok, nagyon drága gyógyszerek, melyek felírásával nagyon jól lehet „keresni”, és ezt sok kolléga meg is teszi, mondja az orvos.

„Egyes kollégák szinte abból élnek, hogy a beteg számára felírják a terápiás kezeléseket, akkor is, ha ez nem indokolt, és ez nagyon jó „üzletnek” bizonyul számukra. Kórszövettanilag bizonyított tény, hogy nem létezik olyan tumor, mely kezelhető a kemoterápiával. Legalábbis 40 éves praxisom során, még nem találkoztam ilyennel.” – mondj az orvos.

Ezt már láttad? “Elvesztettem a hajam, és az ízeket sem éreztem” – Kemoterápián átesett emberek szívbemarkoló vallomása

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek