KuriózumEgy kisfiú meghívta a barátait a születésnapjára, de senki sem ment el!

Egy kisfiú meghívta a barátait a születésnapjára, de senki sem ment el!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy apa megható videót töltött fel a világhálóra a kisfia születésnapjáról, az eseményre sajnos egyetlen meghívott sem érkezett meg!

A gyerek már napokkal azelőtt nagyon készült a születésnapjára, izgatottan várta, hogy együtt játsszon a kis barátaival, segített a szüleinek rendbe tenni az udvart, a világ legjobb kerti partijának helyszínét.

Az asztalokat és székeket piros léggömbökkel díszítették, volt trambulin, és édességgel töltött piñata is. Az összes barátját meghívta, de sajnos senki sem jelent meg.

Egy kisfiú meghívta a barátait a születésnapjára, de senki sem ment el!
Fotó: TikTok

A világhálóra feltöltött képeken látható, amint egyedül, szomorúan üldögél, és vár, majd nekifog és szétveri az édességgel töltött piñatát.

“Csak egyetlen kis rokongyerek volt jelen. Az összes barátja közül egy sem jött el, sajnos” – írta az apa a TikTokon közzétett videóhoz. A kisfiú láthatóan nagyon mérges és szomorú, minden bizonnyal egy rossz élményként marad meg számára ez a születésnapja.

Az internetezők közül nagyon sok embert megérintett ez a szomorú bejegyzés, sokan arról számoltak be, hogy ők is átéltek már hasonló helyzetet.

Egy kisfiú meghívta a barátait a születésnapjára, de senki sem ment el!
Fotó: TikTok

“Ez történt a gyerekemmel is az 5. születésnapján. Többé soha nem akart bulit rendezni, így inkább azt a pénzt valami jó kis szórakozásra költöttük” – írta egy hozzászóló.

“Boldog születésnapot, drágaságom, én szívesen ott lettem volna veled” – írta egy másik.

@justmemoo Thats it 1 like and I’m taking him to disneyland 😢 #fypシ #spiderman #birthdayboy #nonewfriends #StJudeDadPhotos #foryou ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek