KuriózumEgy kisfiú, aki elveszett az erdőben, azt mondja, egy 'medvével barátkozott'

Egy kisfiú, aki elveszett az erdőben, azt mondja, egy ‘medvével barátkozott’

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Casey Hathaway 2019 januárjában tűnt el egy észak-karolinai erdőben, és csak 2 nap múlva került elő, szerencsére teljesen sértetlenül.

Az, hogy vajon miként sikerült túlélnie a 3 éves kisfiúnak az erdőben, szinte felfoghatatlan rejtély. Casey mindenesetre azt állította, hogy volt segítsége.

„Azt mondta, két napig egy medvével barátkozott.” – írta a kisfiú édesanyja, Breanna Hathaway, egy azóta törölt Facebook bejegyzésben. „Isten küldött neki egy barátot, hogy biztonságban legyen. Isten jó. Csodák valóban történnek.”

A hőmérséklet 0 fok alá süllyedt azokban a napokban, amikor a kisfiú az erdőben kóborolt, és Casey nem volt olyan melegen öltözve, hogy kibírja a hideget. A 3 éves fiú egyáltalán semmilyen szempontból nem állhatott készen egy ilyen túlélő-kalandra. Talán egy bundás, meleg barát segítsége valóban jól jöhetett.

Néhány nappal később Casey-t egy bozótosban találták meg, fél mérföldre az észak-karolinai Ernulban található otthonától. Egy nő éppen kutyát sétáltatott, amikor meghallotta a gyereksírást.

Amikor a mentőalakulatok a helyszínre érkeztek, az állítólagos medvének nyoma sem volt a környéken, és egy gyors orvosi ellenőrzés után Casey haza is mehetett.

Nem tudni, hogy a szóban forgó medve valóban létezett-e, vagy csak Casey fantáziájának szüleménye volt. Az Ernul környéki erdőkben többször is láttak már medvéket, de Casey kivételével eddig még senki sem nevezte őket „barátságosnak”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek