KuriózumEgy kedves idegen valóra váltotta egy 88 éves nő álmát: átadta a...

Egy kedves idegen valóra váltotta egy 88 éves nő álmát: átadta a repülőn az első osztályú helyét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A repülés egyáltalán nem egy pihentető élmény, hiszen attól kezdve, hogy el kell utazni a repülőtérre, át kell menni a biztonsági kapun, várni kell a sorban, és utána akár órákig ülni egy szűk gépen. Ráadásul, vannak olyan introvertáltabb emberek, akik rosszul viselik az idegenek túlzott közelségét.

Néha azonban érhetnek olyan meglepetések, amelyek szebbé varázsolják a leghosszabb repülőutat is.

Egy 88 éves nőnek, Violetnek az egyik legnagyobb álma vált valóra egy Jack nevű fiatalembernek köszönhetően. Várakozás közben a londoni repülőtéren Jack és Violet elkezdett beszélgetni, és pillanatok alatt nagyon jól összebarátkoztak, annyira, hogy Jack felajánlotta Violetnek a New Yorkba tartó, első osztályra szóló repülőjegyét.

Fotó: Leah Amy/Facebook

Violet nővérként dolgozott az Egyesült Királyságban, de gyakran ingázott New Yorkba, hogy meglátogassa lányát. De egy ideje azonban nem tudott utazni a térdprotézise miatt, ez volt az első alkalom, hogy bevállalta a hosszú és kényelmetlen repülőutat. Azonban, mint tudjuk az életben vannak őrangyalok, akik állandóan vigyáznak ránk, és segítenek, a legnagyobb bajban is. Violet számára Jack volt az az őrangyal, aki felajánlotta az első osztályra szóló jegyét, hogy az idős hölgy kényelmesebben utazhasson.

„Nagyon sokat utaztam már életemben, légiutaskísérőként láttam már focistákat, szupermodelleket és néhány hollywoodi filmsztárt is, de mégis ez az érdekes páros volt a kedvencem. Jack végül egy nem túl kényelmes helyen, a WC-k mellett ült, egész út alatt nem kért semmit, nem panaszkodott. Látszott, hogy szívből tette, és senki sem kényszerítette rá” – mondta Leah Amy, egy manchesteri légiutas-kísérő.

Fotó: Leah Amy/Facebook

Violet, hogy lányával is megoszthassa a hihetetlen élményt, az egyik légiutas-kísérőt kérte meg, hogy lefényképezze, amint élvezi az elsőosztályú étkezést. De Jack-el is készített egy közös fotót, és a személyzetet sem hagyta ki, akik egészen biztosan soha nem felejtik el ezt a napot. Az utazás végén Violet mérhetetlenül hálás volt Jack-nek, hála a férfinek kényelmes volt a 8 órás repülése.

Forrás: goodmorningamerica.com, Fotó: Leah Amy/Facebook

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek