KuriózumEgy fiatal anyuka épp a Bibliát olvasta a gyerekének lefekvés előtt, amikor...

Egy fiatal anyuka épp a Bibliát olvasta a gyerekének lefekvés előtt, amikor fejen találta egy golyó!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Illinois állambeli Sionban lefekvés előtt egy fiatal anya épp a Bibliát olvasta 7 hónapos kislányának, azonban az este tragikusan végződött számára.

A 23 éves Melanie Yates férjével és két gyerekével épp a szokásos esti lefekvéshez készülődött, amikor egy tűzijátékszerű erős robbanás rázta meg a környéket. Melanie férje, Daniel épp a külső szobában tartózkodott, megszólította a nőt, ám választ nem kapott.

Daniel gyorsan a szobába sietett, de már csak azt látta, hogy feleségét valaki fejbe lőtte. A sokkos állapotban lévő férfi azonnal értesítette a mentőket, és a gyerekeket Melanie édesanyjához vitte, aki pár háztömbnyire lakott tőlük.

Melanie és Daniel

Hiányzik a családnak, de biztosak benne, hogy a fiatal édesanya a Mennyországba került!

A lány édesapja szerint, a nő épp a Bibliából olvasott fel hét hónapos gyerekének. Melanie-t a mentősök újraélesztették, és kórházba szállították, másnap azonban belehalt a sérüléseibe.

Boldog család voltak

“Mindenki, aki ismerte Lanie-t, tudja, hogy mennyire Istenfélő életet élt. Kétség nem fér hozzá, hogy jelenleg a Mennyországban van. De nekünk itt a Földön nagyon hiányzik. Hiányoznak a szívből jövő imái, a nevetése, a gyönyörű hangja, a humora, és a mindig jókedélyre derítő személyisége. Nagyon hiányzik nekünk! Azt szeretnénk minden sejtünkkel, hogy itt legyen, de tudjuk, hogy ő már egy jobb helyen van” – mondta Melanie családja.

Melania családja egy GoFundMe oldalt hozott létre, hogy férje és gyermekei pénzügyi segítséget kapjanak ebben a nehéz időszakban.

A Lake County nyomozói azt mondták, hogy bizonyítékot találtak arra, hogy valaki az utcáról lőtt be a házba, de egyelőre még senkit sem tartóztattak le, a nyomozás tovább folyik az ügyben.

Itt még együtt a család

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek