KuriózumEgy férfi örökbe fogadott egy 6 éves kislányt, majd később feleségül vette,...

Egy férfi örökbe fogadott egy 6 éves kislányt, majd később feleségül vette, és a tőle született lányát is terrorban nevelte!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Borzasztóan nehéz elhinni, hogy egy kislányt 18 évig kínzott az apja, hogy szuper nővé “változtassa”, egy olyan személyt akart nevelni belőle, akinek nincsenek félelmei, érzelmei és érzései. A történetet az “Egyetlen lány a világon” című önéletrajzi könyvből is megismerhetjük.

A 60 éves Maude Julien elmesélte, hogyan kínozta 18 éven át fizikailag és szellemileg az apja, Louis Didier, akit egyszerűen csak egy alkoholista őrültként emleget. Elképzelni nem lehet azt a kegyetlen bánásmódot, amiben a kislánynak része volt az évek hosszú során.

A kislányt egy egerekkel teli pincébe zárták

Louis Didier Észak-Franciaország egy eldugott részén fogadott örökbe egy 6 éves kislányt, majd miután felnőtt feleségül vette, és 1957-ben megszületett közös gyermekük, Maude Julien.

A férfi nyilvánvalóan mentális problémákkal küzdött, a 8 éves kislányt például arra kényszerítette, hogy megfogjon egy elektromos kerítést, és közben semmiféle jelét ne mutassa ki a fájdalomnak. A fájdalomcsillapítás természetes módszerére whiskyt alkalmazott.

Egy másik hajmeresztő helyzet az volt, amikor a magas sziklacsúcsról lógatta le, hogy szokja a félelmet. De azt is teljesen normálisnak tartotta, hogy egy egerekkel teli pincébe zárta a kislányt, hogy ott elmélkedhessen az élet és halál nagy kérdéseiről.

A zene mentette meg a kislány életét

1972-ben a férfi engedélyezte a kislányának, hogy zeneórákat vehessen, így egy tanár rendszeresen házhoz ment. Louis Didier látva, hogy a dolgok jó irányba haladnak, megengedte a lánynak, hogy eljárjon a városba is zeneórákra.

Miss Maude itt találkozott egy zenésszel, akivel rögtön egymásba szerettek, és később feleségül is ment hozzá. Louis Didier engedélyezte a kapcsolatukat, majd mikor a lány 18 éves lett összes is házasodhattak, azzal a feltétellel, hogy 6 hónap múlva szüzen tér vissza hozzá.

Miután sikerült megszabadulnia apjától, a lány soha nem tért vissza. Maude később felnőttként sok éven keresztül terápiára járt, hogy végre normális életet élhessen, majd később ő maga is pszichiáter lett.

Louis Didier 1981-ben, 79 évesen hunyt el.

Forrás és fotók: New York Post

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek