KuriózumEgy dallal lepték meg a diákok a 45 éve tanító tanárnőt, aki...

Egy dallal lepték meg a diákok a 45 éve tanító tanárnőt, aki most 4. stádiumú rákkal küzd

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Carol Mack több mint 45 éve tanít első és második osztályos diákokat a helyi lutheránus iskolában, nemrég azonban 4. stádiumú rákos betegséget diagnosztizáltak nála, ezért nem tudott már tovább oktatni. Mivel hospice-ellátásra volt szüksége, november 3-án a megható köszöntéssel fogadták az első és negyedik osztályos diákok.

A tanulókat azok a szülők is elkísérték, akiket még annak idején szintén tanított. Együtt köszöntötték, és imádkoztak érte, mielőtt a hospice-ba vitték volna. A meglepetést Mack kollégái és barátai szervezték, de az Aurora St. Luke’s gondozói csapata és az iskola is besegített. Carol Mack nagyon meghatódott, amikor meglátta, hogy a mostani és a volt tanítványai is meglátogatták.

“Nagyon megható és különleges volt. Ezek a gyerekek igazából szeretik a tanáraikat, nálunk nagyon jó az iskolai közösség, és szoros kapcsolatban állunk mindnyájan” – mondta Mack.

Meghatódva ölelte magához diákjait

“Nem volt saját gyereke, de mégis több gyereke van, mint amennyit valaha meg tudtam számolni. Igazi áldás látni, hogy ennyi szeretetet kap valaki, aki egész életében ennyire önzetlen volt” – mondta Nicole Bartnik, foglalkozás-terapeuta, az Aurora St. Luke’s gyülekezet tagja.

“Amikor láttam őt és a gyerekeket együtt énekelni, rájöttem, hogy ezek azok a pillanatok, amiért érdemes élni. Nagy szerencsénk volt, hogy részesei lehettünk ennek a megható köszöntésnek” – mondta Luiza Campols, Mack egyik gondozója, az Aurora St. Luke’s munkatársa.

Meghatódva ölelte magához diákjait

Akik ismerték Macket, csak kedves szavakat tudtak mondani róla. “Egy csodálatos nő. Rengeteg embernek segített, hogy az élete szebb legyen. Nagyon fog hiányozni nekünk, Mrs. Mack” – írta Marsha Basta , majd hozzátette: “Hihetetlenül hálás vagyok, hogy érezheti a törődést és a szeretetet.”

“Ő egy különleges hölgy. A gyerekeim szerencsések voltak, hogy ilyen jó tanítójuk volt” – mondta egy szülő.

“Ő volt az első osztályos tanítóm 45 évvel ezelőtt! Az volt akkor az első tanítási éve. Nagyon szomorú vagyok, hogy megbetegedett” – írta egy volt tanítványa.

Meghatódva ölelte magához diákjait

“Imádkozunk Mrs. Mackért, és szeretetet küldtünk neki. Olyan volt ő mindig, mint egy földre szállt angyal” – írta Bartlett.

“Mrs. Mack egy csodálatos nő és tanár. Mind a négy gyerekem abban a szerencsés helyzetben volt, hogy ő lehetett a tanáruk. Ő egy igazán különleges ember” – írta Heinemann.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek