KuriózumEgy cápatámadást is túlélt Mr. Szerencsétlen

Egy cápatámadást is túlélt Mr. Szerencsétlen

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy cápatámadást is túlélt egy Mr. Szerencsétlennek becézett amerikai férfi, aki nem véletlenül kapta gúnynevét a sajtótól: a 40 éves Erik Norrie-t élete során megtámadták már majmok, megmarta egy csörgőkígyó, sőt egyszer még a villám is belecsapott.

11792

A férfi a Bahamákon halászott és éppen úszott vissza csónakjába, mikor egy cápa hirtelen megtámadta. Norrie megpróbált bemászni a hajóba, de nem volt elég gyors.

„Mikor hátranéztem, láttam, hogy a cápa szájában van a lábam egy darabja” – idézte fel az esetet a férfi a tampai televíziónak.

Norrie-t végül apósa mentette ki a vízből, majd egy gumiszalaggal elkötötték a lábát, és a család rádión hívott segítséget.

Ugyan több baleset érte már Mr. Szerencsétlent a vadonban, mégis úgy vélte, ez volt a legfélelmetesebb mind közül. A férfinak a történtek ellenére sem ingott meg Istenbe vetett hite.

„Az Úr segített, hogy ne essek pánikba, ha ő nincs velem, biztosan nem élem ezt túl” – idézte a kórházi ágyán nyilatkozó férfit a The Daily Telegraph brit napilap.

MTI

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek