KuriózumEgy bűnözőhöz ment férjhez a 31 éves nő: „Még soha nem találkoztam...

Egy bűnözőhöz ment férjhez a 31 éves nő: „Még soha nem találkoztam a férjemmel a börtön falain kívül”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 31 éves Jade Chipps még soha nem volt együtt a férjével a börtön falain kívül, de az odaadó feleség izgatottan várja a napot, amikor Chris végre kiszabadul, és addig is egy életnagyságú kartonbabával helyettesíti a férjét leendő közös otthonukban.

Jade, aki légiutas-kísérőként dolgozott, egy showműsorból merítette az ötletet, hogy levelezni kezdjen egy elítélttel, miután látott egy interjút egy nővel, aki így ismerte meg a férjét. Mivel nem volt veszteni valója, ő is keresett egy weboldalt, ami lehetőséget kínált arra, hogy börtönbüntetésüket töltő foglyokkal levelezzen, és így ismerte meg Christ. Először csak leveleket váltottak, majd telefonon is beszélni kezdte, és végül személyesen is találkoztak, 2018. október 10-én pedig összeházasodtak a börtönben.

Christ betöréses lopásért és személyiséglopásért ítélték el 31 évre, amiből 10-et kell letöltenie, és ebből még 3 van hátra. A kapcsolatuknak természetesen megvannak a nehézségei, hiszen nem lehetnek egymás mellett, de gyakran beszélnek telefonon, és Jade havonta egyszer meglátogatja a férjét a börtönben.

„Ha valaki olyannal vagy kapcsolatban, aki börtönben van, az a legnagyobb kihívás, hogy az illető nincs ott melletted. Egyedül alszom, nem lehet gyerekünk, nem lehetünk gyengédek egymással” – mondja Jade.

Nagyon várják, hogy végre valóban elkezdhessék a közös életüket, és családot alapíthassanak, és folyton azt tervezgetik, mi lesz az első dolog, amit megtesznek, ha Chris végre szabadul. Jade azt szeretné, ha közösen elégethetnék a Chrisről készült kartonbabát, és egy tengerparti nyaralást is terveznek, de amire a leginkább vágynak, hogy végre gyerekeket nevelhessenek.

A kapcsolatukat természetesen rengeteg kritika éri, Jade még a TikTok felhasználóját is törölte emiatt, de szerencsére a nő családja és barátai elfogadták a döntését és támogatják, bár kezdetben nem voltak elragadtatva az ötlettől, hogy egy bűnözővel köti össze az életét. Elsőként a nővéreinek mondta el a nagy hírt, mert úgy gondolta, ők nem fognak ítélkezni felette, aztán a szüleinek és a barátainak, akik bár aggódnak érte, de kitartanak mellette, és Jade azt mondja, nem is tudja, mihez kezdene nélkülük.

„Azoknak, akik elítélnek engem, azt üzenem, hogy az emberek megérdemelnek egy második esélyt, és nem kellene ilyen könnyen ítélkezni felettük. Az emberek hibáznak, én is hibáztam, mindenki hibázik, és amikor Chris kiszabadul, egészen biztosan más ember lesz.” – mondta Jade.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek