KuriózumEgy boldog család: a nő együtt él az exével, az új férjével...

Egy boldog család: a nő együtt él az exével, az új férjével és gyerekeikkel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy anya és az új élettársa házat vásárolt a nő volt élettársával, és összeköltöztek mind közös gyerekeikkel együtt. Amikor a 35 éves Lindsay Taylor és volt férje, a 38 éves Chris Kelley elváltak, barátok maradtak, annál is inkább, hiszen voltak közös gyerekeik.

Egy boldog család: a nő együtt él az exével, az új férjével és gyerekeikkel!

A nő később feleségül ment az 52 éves Mike-hoz, és mindannyian egy házba költöztek, és közösen nevelték a gyerekeket. Elmondásuk szerint nagyon jó “egy csapatban játszani”, nem gondolták volna, hogy ilyen jól együtt tudnak működni.

Lindsay előző házasságból származó lánya, a 19 éves Rachel már külön él, de néha hazalátogat. Lindsay és Chris közös gyerekei, az ötéves Joanna és a hétéves Lucas, aki egy igen ritka autoimmun betegségben szenved, valamint a Mike-al közös gyereke, a hároméves Harrison mind egy háztartásban élnek.

Valójában nem mindig könnyű a hétköznapokat zökkenőmentesen megszervezni, de leosztják a feladatokat, és így több időt töltenek a gyerekeikkel.

“Valójában a gyerekeinkért tettük mindezt, és ha van valami, amit megtanultam, akkor az az, hogy ha nagyon akarjuk, és mindent megteszünk, akkor a dolgok működnek” – mondta Lindsay.

“Chris nagyon nyitott gondolkodású, ezért számára ez egyáltalán nem volt nagy baj. Azt mondta: miért nem költöztök hozzám? Fizethetünk egy jelzálogkölcsönt, egy számlacsomagot, és együtt neveljük a gyerekeket. Volt egy beteg gyermekünk, tudtam, hogy nagyon nagy szüksége van, hogy vele legyek.” – mondta a nő.

“Nincs semmi problémám Mike-kal, azt hiszem, nagyon jó srác, azonban nehezen tud alkalmazkodni az új helyzetekhez. Bevallotta, hogy az elején eléggé kényelmetlenül érezte magát.” – mondta Chris.

Lindsay szerint a hat évig tartó házasságuk Chris-szel 2015-ben a Joannával való terhessége vége felé kezdett széthullani, majd a következő évben elváltak. Egy koncerten ismerte meg Mike-ot, és 2016-ban összejöttek, összeköltöztek, de nem sokkal később váratlanul kitelepítették őket az otthonukból.

Ekkor Chris tett egy váratlan ajánlatot, megkérdezte, hogy be akarnak-e költözni az ötszobás házába.

Lucas egy ritka immunhiányos rendellenességgel küzd, ezért egy stabil, kiszámítható és steril otthonra van szüksége, éppen ezért pontosan megfelelt számukra Chris lakása.

Mike és Lindsay a tengerparton mondták ki a boldogító igent, amikor már várandós volt a most hároméves Harrisonnal. Nem sokkal később, októberben, Lucas csontvelő-átültetésen esett át, a beavatkozás minden bizonnyal nagy segítség lesz a betegségében.

„Lucas immunrendszere jelenleg annyira törékeny, hogy korlátoznunk kell a külvilággal való érintkezését. Ezzel mindannyian nagy áldozatot hozunk, de neki így lesz a legjobb” – mondta Lindsay.

Alig várják, hogy hamarosan beköltözzenek az új nagy családi házba, és azt tanácsolják más modern családoknak, hogy fontolják meg a közös életet, ha hasonló helyzetbe kerülnek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek