KuriózumEgy bankár vallomása: "46 éves vagyok és pusztán éltem. Ne kövesd el...

Egy bankár vallomása: „46 éves vagyok és pusztán éltem. Ne kövesd el azokat a hibákat, amiket én!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokszor észre sem vesszük, hogy mennyire más az életünk attól, mint, amilyenről álmodtunk. Váljunk azzá az emberré, aki mindig is szerettünk volna lenni, mert soha nem késő!

Egy 46 éves ausztrál bankár, John Jerrisson elmondja, hogy miként vált egy rémálommá az élete, amelyben egyáltalán nem érzi jól magát.

“Az életem egy nagy nulla, idegen vagyok saját magam számára. Fogalmam sincs, hogy ki vagyok, és mit akarok. Van néhány dolog, amit elmondanék azok számára, akik épp útkereszteződés előtt állnak. A legtöbb ember élete teljesen más, mint, amit elképzel magának. Én például egész nap tele vagyok feszültséggel, arra sincs időm, hogy az álmaimra gondoljak.

9-19 óra között dolgozom, hetente hat napot. A lehető legkönnyebb utat választottam az életben, viszont az utóbbi időben nagyon megváltozott minden. Ma megtudtam, hogy a feleségem a házasságunk utóbbi 10 évében hazudott. A fiam egyáltalán nem tisztel, és semmit nem érez irántam. Nem vagyok szerelmes, nem utazok, nem látok világot, nincsenek élményeim.

Húsz éves koromban egy tettrekész és álmokkal teli fiatalember voltam, arra készültem, hogy megváltom a világot. Az emberek szerettek, és én is szerettem őket. Minden új dologban benne voltam, szerettem a kihívásokat, nem féltem kockázatot vállalni.

Két álmom volt: szerettem volna írni egy könyvet, egy igazi bestsellert, és szerettem volna körbeutazni a világot. Azokban az időkben ismertem meg a feleségem, aki azért szeretett belém, mert fiatal voltam, jóképű és energikus. Rengeteget nevettünk és szerettük egymást. Úgy gondoltam akkor, hogy a könyvem által fogom megváltoztatni a világot, akkor megírtam az első 70 oldalt. Most 46 éves vagyok, és még azóta sem sikerült befejeznem, de mostmár a lelkesedésem is alábbhagyott. Akkoriban azt terveztem, hogy körbejárom a világot, most 46 éves vagyok, és eddig két országba sikerült eljutnom.

Az életem csak a munkáról szól, mikor hazaérek, vacsorázok, és semmihez sincs energiám, csak az alváshoz. Nem is emlékszem, mikor töltöttünk el utoljára egy kellemes estét a feleségemmel. Tegnap este, mikor bevallotta, hogy megcsal, semmit nem éreztem, még sírni sem tudtam. Úgy éreztem haldoklom, belülről, teljesen megszűntek az érzéseim. A legszörnyűbb az, hogy nem tudom, hogy mit akarok, nincsenek vágyaim, elvesztettem a feleségem, és semmilyen kapcsolatban nem vagyok a fiammal.

Ha te is úgy érzed, hogy értelmetlen az életed, egyáltalán nem hasonlít ahhoz, amit annak idején elképzeltél magadnak, még nincs késő, tégy meg egy nagy lépést az álmaid felé. Vedd a kezedbe az életed irányítását, és ne hagyd, hogy a munka átvegye a hatalmat. Tölts több időt barátaiddal és családtagjaiddal, ne éld hiába az életed!”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek