KuriózumEgy ausztrál férfi 15 éven keresztül élt házában egy betörő holttestével!

Egy ausztrál férfi 15 éven keresztül élt házában egy betörő holttestével!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy betörő mumifikálódott maradványait 16 évvel a meggyilkolása után találták meg. A ház tulajdonosa, akit ki akart rabolni a betörő, kényszeres gyűjtögető, több, mint 70 féle dezodorral próbálta elnyomni a holttest szagát – írja az AFP hírügynökség és az ABC.

Egy ausztrál férfi 15 éven keresztül élt házában egy betörő holttestével!

Az igazságügyi nyomozás jelentése szerint a sydney-i Bruce Roberts megölte Shane Snellman-t, miközben 2002-ben megpróbált betörni az otthonába, majd a holttestet a házban rejtegette.

Bruce Roberts 2017-ben természetes halállal halt meg, viszont az áldozat maradványait csak egy évvel később, egy törmelékhalom közepén fedezték fel a ház takarításával megbízott munkások. A testet több mint 70 dezodor vette körül, azzal a céllal, hogy elfedjék a szagot.

Bruce Roberts egy kényszeres gyűjtő volt, aki ritkán hagyta el a házát, legalább tíz lőfegyvert találtak otthonában. Roberts halálát megelőző hetekben a szomszédok már aggódni kezdtek az egészsége miatt, miután észrevették, hogy a férfi egy ideje nem vette ki a postaládából a leveleit.

2017. július 21-én értesítették a hatóságokat, majd az illetékesek betörték háza ajtaját, és egy elektromos radiátor felett találtak rá összeesve. Roberts természetes halállal halt meg. Egy évvel később 2018. május 29-én a ház kiürítésére bérelt takarító cég rátalált Snellman holttestére is, akit utoljára 2002-ben látták, nem sokkal azután, hogy kiengedték a börtönből.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek