Vannak olyan emberek, akik semmilyen probléma esetén nem gyengülnek el, tűzön-vízen át mennek felemelt fejjel. Ők azok, akik valamiféle belülről fakadó különleges erővel rendelkeznek, érdemes tőlük tanulni.

Ezek a csillagjegyek igen erős személyiségjegyekkel, belső tartással és erővel rendelkeznek. Ők mindig valamilyen szinten a társadalom kiemelkedő tagjai.

Kos

Az egyik legerősebb csillagjegy, nagyon sok energiával és életerővel rendelkezik, bátor, impulzív, szereti a kihívásokat. Vezető személyiség, általában főnöki beosztásban van, de a baráti társaságokban is ő a hangadó. Kissé lázadó és impulzív, ezek a tulajdonságok pedig nem tesznek túl jót a párkapcsolatának. Mindig nyíltan kimondja a véleményét, éppen ezért sok ellensége is van.

Amit tanulni lehet tőle: bátorság, vezetői ambíció, nem fél a kihívásoktól.

Skorpió

Hihetetlen szenvedéllyel és kitartással éli az életét, mindent megtesz azért, hogy elérje a célját. Előfordul, hogy arrogánssá, és nehezen kezelhetővé válik, viszont, aki képes arra, hogy megértse, mit, miért tesz, az jóban tud lenni egy Skorpió csillagjegyű személlyel. Érzelmileg nehezen megközelíthető, de ha szerelmes, akkor testestől-lelkestől benne van a kapcsolatban.

Amit tanulni lehet tőle: határozottság, önátadás a szerelemben, küzdelem a célok eléréséért.

Rák

Kitartó, megbízható és maga körül biztonságot teremtő csillagjegy. Kifejlett intuíciós képességét használja a döntéshozatalokban, éppen ezért nagyon ritkán fog mellé. Őszinte, megértő, nyíltan megmondja a véleményét, tőle mindig megbízható tanácsot lehet kapni. Nagyon jó barát, sokan kedvelik a társaságát.

Amit tanulni lehet tőle: perfekcionizmus, kitartás, önbizalom.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.