KuriózumDühöngő szobát alakított ki egy oregoni kórház a stresszes alkalmazottaknak

Dühöngő szobát alakított ki egy oregoni kórház a stresszes alkalmazottaknak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az oregoni kórház a fáradt egészségügyi alkalmazottak számára egy “dühöngő” szobát biztosít, ahol tányérokat törhetnek össze!

Az oregoni Salem Hospital kórházban, ha túlságosan fáradtak vagy stresszesek az alkalmazottak, akkor jógáznak, vagy légzőgyakorlatokat végeznek. Azonban a világjárvány miatt úgy tűnik, hogy ezeknél egy kicsit “drasztikusabb” módszert is be kellett vezetni a stressz levezetése érdekében.

Hogy a kiégett, túlhajszolt, stresszes alkalmazottak le tudják vezetni a felgyülemlett feszültséget a Salem Hospital egy úgynevezett “dühöngő” szobát hozott létre. Ebben a helyiségben lelkiismeret-furdalás nélkül tányérokat dobálnak a falhoz, vágnak földhöz.

“Azt reméltük, a Delta-variáns nem fog ilyen gyorsan terjedni, de ez az egész egyre nehezebb. Sokkal rosszabb, mint korábban. Jelenleg 15 páciens van lélegeztetőgépen, és az intenzív osztályon is egyre többen vannak” – mondta Lisa, az egyik nővér.

Az alkalmazottak rendszeresen “használják” a dühöngő szobát, hiszen nagyon felszabadító érzés az, hogy a tányérok dobálása által végre kiadhatják a másfél év feszültségét.

A járvány megint egyre inkább terjed, és a legnagyobb kockázati tényezőt az jelenti, hogy az emberek tiltakoznak a védőoltás ellen. Az, hogy valaki beoltatja magát vagy sem, személyes döntés, de ez a döntés végül sokakat érint.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek